De testoasele ninja sunt legata afectiv, emotional, sufleteste si cum mai vreti voi sa ii spuneti, si cred ca sunt putini cei din generatia mea, care nu au devorat desenele cu Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael.

Eu am avut o pasiune atat de fierbinte pentru ei, incat m-am inscris la karate datorita lor (m-a tinut fix pana la centura galbena). Recunosc ca am renuntat cu inima indoita, fiindca devenise obligatoriu sa imi achizitionez kimono, iar ai mei mi-au spus ca nu au bani sa imi dea pentru asa ceva.

Unul din primele ghiozdane adevarate de scoala pentru mine a fost unul cu, evident, testoasele Ninja. Mi-l amintesc si acum, era negru cu un verde din ala tipator (unele chestii nu se schimba niciodata in materie de culori turbate, chiar daca trec 30 de ani peste noi), si pe buzunarul frontal tronau cele patru testoase.

Pasiunea pentru testoase a continuat si prin ’94 m-am dus de una singura pana la zona de vanzatori de vietati din Moghioros, si cu banii stransi de mine i-am cumparat tatei cadou de ziua lui doua broaste testoase. Vorba vine, cadou pentru el, ca eu le voiam pentru mine.

Aschiile nu sar departe de trunchi, asa ca baietii mei, dar si Rebecca imi impartasesc pasiunea pentru posesorii de carapace, asa ca, duminica se infiinteaza in fata televizorului sa ii vada pe cei patru in actiune. La Nickelodeon ii puteti vedea si voi, de la ora 19:00 (garantez ca va fi cu mult mai interesant si mai antrenant decat jurnalele de stiri!).