Well, eu nu pot spune ca am dat in mintea copiilor, eu sunt inca acolo, de fapt e singura varianta prin care poti supravietui cu trei copii. Glumesc, ok, nu ma luati prea in serios, eu chiar inca dau periodic in mintea copiilor pentru ca e misto, e modul perfect prin care te poti destinde si relaxa. Unii isi pun o muzica chillout, sau poate niste white noise, altii fac un masaj, eu ma relaxez prin actiune :)

Si daaaa, ma uit inclusiv la desene cot la cot cu copiii mei, ba chiar si la reluari, cu aceeasi pasiune autentica si reala, si uneori televizorul ramane pe desene chiar daca ei nu sunt acasa.

Si daaaa, sunt fana Ben 10, ca despre el este vorba azi, ca eroul nostru se apuca de salvat lumea din nou si acum are si-un Omnitrix in ajutor, si, tadaaaam, pentru prima oara, in premiera absoluta, Omnitrix-ul asta vine in Romania, prin puterile speciale ale Cartoon Network. Cu alte cuvinte, sunteti salvati, oameni buni :)

Unul din locurile speciale va fi la Băneasa Shopping City, unde Omnitrixul lui BEN 10 poposeste duminica asta, pe 2 noiembrie, între 12.00 şi 16.00. Va propun dati o fuga pana acum (in special cu cei mici!), sa activati si voi Omnitrixul, chiar daca aveti asa ca mine, o varsta venerabila şi, măcar pentru cateva clipe sa va imaginati ca ati devenit personaj cu puteri fenomenale.

Si nu uitati: noile episoade „BEN 10 Omnivers” vor putea fi urmarite la Cartoon Network incepand cu 3 noiembrie, de luni pana vineri, de la 20:05.

Iar eu, din fana declarata, am devenit parte din echipa de salvare, tot ce mai e de facut – si aici va cer voua o mana de ajutor este sa imi alegeti voi personajul, acela care credeti voi ca mi se potriveste cel mai bine, dupa care pot pleca linistita sa salvez lumea. Si voi puteti sta linistiti, Pamantul e pe maini bune :)

Astept sa vad cat de bine reusiti sa ma potriviti cu unul dintre personaje pana la finalul zilei de maine, dupa care pe 2 noiembrie, mai pe dupa amiaza, asa, va anunt cine s-a apropiat cel mai mult, si pentru inspiratie pe respectivul il voi premia cu o frumusete de casti. Ben10, of course :)

Benten

LATER EDIT:

Iata si tragerea la sorti, va multumesc pentru comentarii, intr-adevar ma regasesc in Ditto si in puterea sa de a se clona :)))

Screen Shot 2014-11-03 at 08.23.25

Alexandra, felicitari si te astept cu un mail (poti folosi formularul de contact) ca sa te pot pune mai departe in contact cu echipa de la Cartoon Network!