Zilele astea, cat a fost cam de neiesit afara pe ulitele din Sinaia, ne-am umplut timpul doodle-ind cu spor. Au colorat baietii mei de parca era finala campionatului mondial de desenat, nu o activitate ca oricare alta. Adevarul este ca nu am mai rezistat sa tin cartuliile ascunse, le-am pus la bataie in minivacanta de 1 Decembrie, si bine am facut, ca altfel mai aveau putin si ni se urcau in cap. La propriu.

Despre cartile pe care Miriam le aduce de la Usborne v-am mai povestit, v-am spus inclusiv ca e si-un cod de discount pregatit pentru voi, asa ca acum va mai fac o invitatie, ca deh, tot vine primul Mos al lunii acesteia si poate contribui si eu putin la cizmulitele kinderilor vostri cuminti.

Dati o raita prin albumul acesta, plin de reduceri, de pe Cufarul Cartilor, si spuneti-mi aici intr-un comentariu ce carte va face cu ochiul cel mai mult. Poate chiar o si comandati, cine stie cum se potrivesc astrele, mai ales ca maine Miriam face o comanda noua la Usborne. Nu uitati sa dati si-un like la pagina Cufarului, da?

Iar eu, dupa ce voi povestiti aici dau si -un premiu, o carte pentru fete cucuiete, superb ilustrata si numai buna de citit si recitit in dulcea limba a lui Shakespeare, Alice in Tara Minunilor, intr-o editie superb ilustrata.

Vineri la pranz trag la sorti, si daca sunteti din Bucuresti ne si vedem, sa fie in cizmulite cand o veni Mosu’!