Parfumul pe care l-am pus la bataie pentru Andreea si-a gasit o noua stapana. L-am ambalat intr-o pufosenie plina de aer, dupa care intr-un plic la fel de protector si l-am expediat catre cea care il va purta de acum inainte. Multumesc, Oana Horvath, pentru cei 150 de lei donati si ii multumesc, aici si acum, si Lianei Serbanescu, care a donat 100 de lei fara sa ia si parfumul, pur si simplu nu mai am cuvinte prin care sa imi exprim recunostinta.

Douglas_Naturals-Body_CareSi mai plusez. Plusez cu ceva nou-nout, un ulei de argan, din noua gama a lui Douglas, Naturals. Despre ea puteti afla mai multe de la ei de pe site, insa nu asta e neaparat focusul :) Uleiul il am de la inaugurarea magazinului Douglas din AFI, si initial ma gandisem sa il ofer cadou pe blog, un mic giveaway de Mos Nicolae (ce, numai copiii primesc cadouri?), insa m-am razgandit in momentul in care mi-am dat seama ca mai degraba putem sa fim mosi pentru Andreea, pentru care orice leu donat conteaza.

Uleiul acesta costa in jur de 100 de lei in magazin (24,99 euro in Germania) eu pornesc licitatia de la 60 de lei. Pe langa uleiul de argan mai are si alte uleiuri in compozitie, toate ingredientele fiind provenite din agricultura organica certificata. De altfel, din cate am inteles, Douglas are contact direct cu cateva familii berbere din Maroc, care livreaza fara alti intermediari in lant. V-am povestit toate astea nu ca sa fac reclama brandului, ci ca sa va conving de faptul ca intr-adevar chiar merita, ca ingredientele sunt naturale, fara chimicale si alte substante sintetizate prin cine stie ce laborator :)

Si daca e sa va ganditi ca luandu-l de la mine o ajutati pe Andreea sa fie un pic mai aproape de visul ei de a sta si de a merge dre(a)pt(a), cred ca aveti absolut toate motivele sa il cumparati :)

Si credeti-ma, senzatia de bine pe care o veti avea cand va veti da cu uleiul acesta este priceless. Fiindca veti sti ca a fost „mijlocitorul” unei fapte bune. Stiu din proprie experienta

Donatiile pot fi facute in contul RO70RNCB0075134950470001 – titular de cont Spiridon Florina (mama Andreei).

Povestea completa a Andreei o aveti la Gena pe blog, acolo este si un update de ultima ora, care confirma costurile ce se ridica la 17.200 de lei. Ii strangem, da?