De sase ani, aproape zilnic, fie vara, fie iarna, eu sunt aici. Ca scriu bine sau nu, ca e util sau nu, asta voi sunteti in masura sa judecati. Inceputul nu a fost asa, cel putin nu constient. Am inceput ca un exercitiu, ca un soi de jurnal pentru mine in primul rand, si de la momentul zero, 7 decembrie 2008,  azi se implinesc exact sase ani, timp in care s-au adunat peste 1926 de articole, cifra care spune cam tot.

1926 de articole in care am pus o particica din mine, indeferent ca am scris despre copii sau despre directia in care merg treburile in tara asta, despre suparari sau bucurii. Nu stiu ce sa mai spun, nu prea sunt „in mood” de a face bilanturi, ma sacaie o tuse care-si cere obolul din minut in minut, care m-a secatuit de absolut toate puterile detinute, si fizice dar mai ales mentale si care nu se mai lasa dusa. Deci, sarbatorim, dar cu ACC in pahar in loc de sampanie.

Mi-as dori, ca in masura in care va permite si timpul, sa imi scrieti si voi, cateva cuvinte, la ceas aniversar. Fara inflorituri, fara urari pompoase, m-ar bucura enorm sa aflu daca va amintiti cum ati descoperit blogul sau sa imi spuneti de ce reveniti aici (daca o faceti, evident :)), daca v-a fost de ajutor vreunul din articolele mele si de ce nu, daca va deranjeaza ceva.

Sase ani. Wow. La anul mergem la scoala :)