Nu am timp sa mai stau sa povestesc pe indelete cum decurg zilele noastre, cat de pline sunt, cate lucruri facem si cate am vrea sa facem si nu apucam, si-mi pare rau, fiindca am atatea povesti frumoase si atatea experiente de impartasit… Insa, pe de alta parte, pentru voi am tot felul de cadouri, ceea ce nu cred ca va displace :). Luna asta se pare ca e sub semnul tricourilor si nu ma mir deloc, fiindca eu una sunt innebunita dupa tricouri si de fiecare data cand ajung prin vreun magazin imi fug ochii direct la tricouri si abia dupa aceea ma uit si pe la o rochie sau o fusta. Asa ca si cadourile sunt croite dupa chipul si asemanarea mea :)

E monday-monday, iar eu vin dupa un weekend de foc, in care am muncit pe branci si mai degraba mi-as dori sa fie friday-friday si chiar daca stiu ca e practic imposibil, ma multumesc si cu un „surogat” happy :)

Happy Friday „implineste” 5000 de fani pe Facebook si cu ocazia asta va ofera o minunatie de tricou, cu o inima verde, vie si intensa care, sper eu, va aduce mai repede primavara :)

tricou-cu-inima-si-emotii

Eu va propun sa imi spuneti intr-un comentariu care este piesa favorita din colectia Sparks of the Universe si cum ati accesoriza-o. Puteti sa imi puneti link, si poate la final facem si-un top cu cele mai adorate piese ale colectiei. Pe ale mele le stiti deja, pe una din ele am si pus mana, intr-un Black Friday vanat obsesiv si a fost dragoste la prima vedere cand am intrat in posesia ei :)

Va astept cu comentariile pana vineri, cand Irina de la Happy Friday va alege castigatoarea :)

Let’s imagine it’s Friday!