10952274_1411478242479778_4787270518886882462_oEfrem este un baietel carliontat, blondut, cu ochi mari, frumos pana la Dumnezeu si pana nu de mult era plin de viata, de pofta de joaca, la fel ca orice alt copil de trei ani. Acum el este la Fundeni, internat cu un diagnostic cu nume urat, de care copiii ca el nici nu ar trebui sa auda vreodata: leucemie acuta limfoblastica.

De parca asta nu ar fi fost indeajuns, tratamentul la care a fost supus i-a creat si o alergie la piele, destul de nasoala si parintii sunt in momentul acesta disperati. Vor sa ajunga cu el in Italia, unde deja sunt zeci de cazuri rezolvate cu succes. Nu se stie inca daca vor putea intra sub incidenta formularului vietii, drept care au nevoie de bani. Oricat de mult, oricat de putin, este binevenit.

Tatal lui Efrem este preot si este prietenul din copilarie al Mariucai, zana care saptamana de saptamana ii ajuta pe copiii mei sa creeze toate picturile acelea minunate pe care le-ati tot vazut pe Facebook. Asa am ajuns si eu sa aflu de povestea lui, de disperarea parintilor si sa ma implic in campania de strangere a banilor.

Stiu ca miracole se intampla, am asistat la multe dintre ele, stiu ca exista in universul acesta o lege care spune ca nimic nu este intamplator, simt ca putem face si in acest caz un miracol, si ca depinde numai de noi.

Chiar acum i-am creat lui Efrem si un blog, pagina de Facebook deja are, va rog mult de tot sa le distribuiti, alaturi de conturile tatalui lui Efrem, va rog chiar, in masura in care aveti si voi timp, sa contribuiti la blogul acesta, eventual poate se ofera cineva sa realizeze niste materiale vizuale, un header si niste bannere cu cod html, ca sa poata fi preluate pe alte bloguri.

De asemenea, sambata, de Valentine’s Day, Mariuca organizeaza o expozitie caritabila cu licitatie, si toti banii care se vor strange vor merge direct catre Efrem. Va invit si pe voi sa veniti sa o vedeti, lucrarile merita orice investitie, si nu mai zic ca de fiecare data cand veti privi pictura ce o veti cumpara, veti sti ca ati ajutat o minune de copil. Pe invitatie este pictura lui David cu locomotiva :)

Si daca mai aveti idei de fundraising, le astept aici. Voi incerca sa fac si o pagina de licitatii, si poate daca gasesc un loc primitor ne intalnim sa vindem pentru Efrem, ce ziceti?

 

Conturile pentru donatii sunt urmatoarele:

RO43 RZBR 0000 0600 1739 3950 – Moneda RON
RO64 RZBR 0000 0600 1739 3960 – Moneda Euro
Deschise pe numele: Balan Ioan Constantin
Raiffeisen Bank, Agentia Calea Mosilor