Dupa un sfert de secol, acea parte din mine care se visa Scarlett a iesit in sfarsit la suprafata vinerea trecuta, intr-un décor in care ludicul si personaje din toate epocile s-au impletit cu cele mai “vinovate” placeri ale unei femei – cosmeticele – si a rezultat o poveste frumoasa, pe care nu cred ca o voi uita vreodata.

Pana sa ajung insa sa fiu rasfatata si transformata intr-o Scarlett (o copie palida, zic eu, ca Scarlett/Vivien e unica si inegalabila, iar eu sunt departe de ceea ce a fost ea – si aici apreciez enorm eforturile depuse de echipa de stilisti de a ma duce cat mai aproape de eroina mea) am trecut prin furcile caudine ale lui Mutulica si ale Albei ca Zapada, care mi-au testat indemanarea in utilizarea creioanelor colorate si agerimea in a descoperi diferente intre imagini :) Ce nu stiau ei, era ca fac asta la perfectie, chiar si cu ochii-nchisi, la patru dimineata. Nu oi fi eu vreo Scarlett stralucita, insa sunt campioana la colorat. Dar a fost cool sa fiu in rolul copilului meu de 4 ani si sa am pe cineva care sa imi sufle in ceafa “ai depasit conturul” :).

Dupa aceasta initiere si testare a capacitatii noastre de “joaca” am evoluat la nivelul urmator si am fost trimise la “vanatoare” de comori. Una din comori e chiar acum pe buzele mele, il cheama “Red Tulip” si imi vine sa imi mananc buzele, ca e ca un serbet si are o aroma usoara de capsuni :). Si ca in orice ritual de initiere care se respecta, am urmat instructiunile, am urcat scara vesel colorata de la Lente&Sotron si am ajuns in mansarda povestilor noastre. Sa stiti ca nu veti mai vedea curand intr-un selfie un trio ca acesta, asa ca uitati-va bine de tot, admirati-ne, este un moment de-a dreptul istoric. Mary Poppins, Audrey si Scarlett.

Si ca sa nu uit de ziua asta (de parca as putea!), Avon, impreuna cu fetele de la “I doll U” au creat o copie minuscula a eroinei mele (au maini de aur cele doua fete, si am in plan sa le provoc sa ii recreeze pe cei trei kinderi ai mei cat de curand!)

Toata joaca asta a fost ocazionata de lansarea noi colectii de rujuri Avon Color Indulgence, o minune de colectie, din care cred ca mi-as mai lua cel putin inca trei nuante, chiar daca am doua deja (Red Tulip si Pink Petal – o culoare pe care nu mi-as fi imaginat ca o voi purta vreodata si care, figure that e ultra-mega-super-trooper). Sunt usoare, si super ultra cremoase, perfecte pentru buzele mele uscate (cine ma cunoaste stie ca am viciul de a-mi roade buzele in permanenta). Sunt aromate si cu un pigment intens, dar care da impresia de “wet lips” si e sooo, sooo damn sexy! Si sunt la 16,99 lei!

Ah, si au mai lansat si un mascara, care mie cel putin imi face niste gene teribil de lungi, nici nu stiam ca le am atat de lungi. Nu le incarca, intr-adevar nu le da mult volum, insa le confera o lungime de invidiat.

Sunt o Scarlett? Cu siguranta da, dar in spirit as zice, mai degraba. Altfel, m-am simtit de-a dreptul usurata la final, cand am iesit din rochia bogata si grea si m-am reintors in blugii mei jerpeliti, dar atat de confortabili. Oare Scarlett cum s-ar simti in blugii mei?