In filmul acesta nu se aude nicio replica. Poate doar niste bombaneli, stiti, genul lui Mr. Bean, insa nimic articulat in vreo limba cunoscuta, si cu toate astea nu simti nevoia existentei vreunei replici. Si razi cu pofta de la inceput si pana la final. Si daca nu razi cu pofta, razi in hohote.

Noi suntem fani mielul Shaun (si ai lui Timmy), si cand spun „noi”, ma refer la noi cinci. Avem acasa vreo zece dvd-uri cu peripetiile mielului asta, in continuare ne uitam la ele fara sa ne plictisim, iar invitatia sa vedem filmul a venit ca o manusa, mai ales ca in ultima saptamana cam dadusem skip la seri in familie.

Well, seara noastra s-a terminat cu o mini tragedie antica, in momentul in care Raducu a realizat ca si-a uitat Spiderman-ul la film, motiv pentru mine sa ma duc azi sa caut un spiderman identic cu ala, fiindca a fost singura varianta prin care am reusit sa il oprim din plansul sfasaietor care il apucase.

Nu ma mai lungesc, mergeti sa il vedeti. It’s worth it! Si pe cat puteti, nu faceti ca noi, lasati toate jucariile acasa.