ProTV pare ca nu si-a invatat inca lectia. Cele mai sudate echipe au fost cele cu vedete din propria ograda, vedete care au trecut testul timpului si al rigorilor grupului din Pache Protopopescu. Echipa de la Danseaza cu mine/tine este o exceptie de la afirmatia de mai sus, fiindca membrii sai ajunsesera la un nivel la care li s-a parut ca ei sunt buricul pamantului si ca fara ei totul moare. Ei bine, nu a murit nimic, insa ei au esuat ca balenele la postul vecin.

Zic ca ProTV nu si-a invatat lectia, fiindca a mers pe mana extrem de pierzatoare si de costisitoare a Mihaelei Radulescu. Si ieri seara s-a dovedit ca e un mare bluf. Nu stau sa comentez vulgaritatea intinsa ca o peltea de prost gust pe tot parcursul showului, lucru care ma face sa gasesc o strategie sa nu o mai las pe fiica-mea sa se uite la emisiune.

Insa as comenta afirmatia madamei facuta la adresa unei copile de 14 ani. Fratioare, bullying pe fata. Fata aia este (si este de vreo cateva luni de zile, fiindca preselectiile s-au intamplat undeva prin toamna!) cu self esteem-ul la pamant, fiindca „prea adulata-adorata” Mihaela Radulescu i-a zis ca e prea grasa si ca fara cinci kile in minus nu o mai primeste in faza urmatoare. Felicitari! In conditiile in care (o spun zeci de  studii, nu eu) adolescentii sunt bombardati zilnic cu mesaje legate de un body image care nu are nicio legatura cu realitatea, revistele glossy arata niste „idealuri” de frumusete din ce in ce mai fotosopate, peste 30% din copilele de pana la 10 ani in Marea Britanie au tinut deja cel putin o dieta la viata lor, fix Mihaela Radulescu, altfel model de naturalete intruchipata, trebuia sa vina si sa traga un bici peste spatele unei proaspete adolescente. Sa mai vin oare si cu cifre legate de tulburarile de alimentatie, umilire publica, depresie si cate si mai cate la adolescenti?

Eu ma intreb in momentul asta ce zice sponsorul principal, Telekom. Isi permite oare sa sa isi asocieze imaginea magenta cu momentul umilirii unei copile de 14 ani? 

Si dilema numarul doi (o dilema foarte personala, fiindca ii admir mult prea mult pe oamenii astia, si in prezent reprezinta unul din putinele motive pentru care ma mai uit inca la show): oare cat mai suporta Andi Moisescu aceasta tabloidizare? Sau Bartos si Smiley.

PS: Unele femei nu inteleg ca pot incerca oricat sa triseze, insa mainile si gatul tot le arata varsta reala. Si devin ridicole, complet ridicole. Poate vede Mihaela imaginea de mai jos, si intelege, inceasul al doispelea, ca ridicolul de care se acopera ea nu are nicio legatura cu ridicolul-cool al Doamnelor de mai jos. Cu „D” mare.

10001440_837881466225421_4903775204378929736_n

PPS: Adela spune ca noi am fi de vina pentru tot. Mda, eterna scuza „ce sa facem, publicul cere, noi doar ii dam”. Lidia Marinescu e mai lucida, desi isi imagineaza interviuri :)