FullSizeRenderTaliometru HP Ink AdvantageMaine incepe Baby Expo si sa fiu sincera mi se face dor cand imi amintesc de toata vanzoleala de acolo, mai ales ca noi am trecut de ceva vreme de perioada in care onoram cu prezenta noastra fiecare editie. Printre standurile pe care nu ar trebui sa le ratati sub nicio forma se numara anul acesta si standul HP, unde puteti primi o multime de cadouri pe parcursul targului (care apropos, va fi deschis intre 19 si 22 martie). Dintre toate cadourile oferite de HP, cel mai simpatic mi se pare taliometrul de perete, unealta care mi-ar fi trebuit si mie, avand in vedere ca unul din peretii mei a ajuns sa arate cam asa :)

Daca luati acest taliometru acasa, montati-l pe perete, si pozati-va copilul/copiii cu el. Puneti poza pe facebook sau pe instagram cu hashtag-ul  #de2xmaimulteamintiri si puteti castiga  o sedinta foto profesionala pentru copilul vostru sau pentru voi si copilul vostru si o imprimanta HP Ink Advantage. In cazul in care sunteti insarcinate, deci nu aveti cum sa pozati kinderul :) va puteti poza chiar voi cu cu taliometrul folosind acelasi hashtag. Perioada concursului este : 19.03 – 31.03, iar extragerea castigatorului se face pe data de 02.04.2015.

Gama HP Ink Advantage face parte dintr-o generatie noua de imprimante, mult mai eficiente si mai accesibile, din punct de vedere al costurilor, mai ales, care permite tiparirea fie direct de pe telefon sau tableta, prin wireless, fie prin cardurile de memorie, totul fara cablaraie inutila (eu am acasa o imprimanta HP 5510, care cred ca este deja vintage (o am din 2004!!), dar care, culmea functioneaza foarte bine pentru ce necesitati am eu – ceea ce spune foarte multe despre fiabilitatea si calitatea imprimantelor de la HP).

Chiar daca mandretea mea de imprimanta inca isi face treaba, simt din ce in ce mai mult nevoia unei imprimante pe care sa o am la indemana atunci cand voi dori sa tiparesc fotografii, fiindca imi lipseste senzatia placuta a rasfoirii unui album foto de cand cu digitalizarea aceasta excesiva.

Anyway, informatii complete despre gama Ink Advantage gasiti pe site la HP, inclusiv motivul pentru care concursul se numeste cum se numeste :). Si, ca sa ajungeti la standul lor de la Baby Expo cat ati zice “HP”, eu va ofer noua invitatii duble care va permit accesul la targ in perioada 19-22 martie.

Tot ce trebuie sa faceti voi este sa va inscrieti aici printr-un comentariu si in paralel, ca lucrurile sa mearga cat mai repede, sa imi trimiteti pe mail adresa voastra, astfel incat invitatiile sa ajunga la voi in cel mai scurt timp.

Sa recapitulam: noua invitatii duble pentru voi disponibile ACUM! Una bucata concurs #de2xmaimulteamintiri, pe Facebook si Instagram, cu premii super faine si patru zile pline de surprize la standul HP de la Baby Expo.