Ziua fericirii.

Ziua fericirii.

Ziua fericirii e pentru mine in fiecare zi si din ce in ce mai puternic simt acest lucru. Cu fiecare pupic primit, cu fiecare mangaiere, cu fiecare „mami”, cu fiecare desen, cu fiecare clipa. Toate se aduna intr-un frumos locsor in sufletul meu. Nu pot spune ca fericirea mea se datoreaza exclusiv copiilor, nu pot spune ca mi-am gasit menirea si sensul vietii in maternitate, insa stiu in mod cert ca acesti copii ai mei mi-au completat existenta cum nimic altceva nu ar fi putut-o face.

Starea e fericire autentica este intrinseca, este pana la urma suma a mii si mii de alegeri pe care le facem zi de zi. Putem alege sa abordam problemele cu calm si nu cu nervi, putem alege sa ne oprim pret de o secunda din ceea ce facem si sa privim un nor, o ciocanitoare (did that yesterday!), o femeie frumoasa pe strada. Sa ne incarcam cu putina frumusete, azi un pic, maine un pic, pana ne intra in reflex exercitiul acesta, si invariabil, frumosul atrage frumos, binele atrage bine, fericirea la fericire trage.

Asa ca, va doresc sa fiti fericiti azi, de Ziua Fericirii, si in toate celelalte zile!

1 Comment

  1. Fericirea este cand ai o zi normala si pentru o secunda iti dai seama cat de bine este fiindca nu este mai rau.
    In momentul acela incepi sa simti aerul mai dulce, nu te mai doare spatele, iti trece somnul si zambesti doar fiindca poti :)
    Sa iti traiasca familia foarte mult si foarte bine!

    Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *