De mai bine de o luna testez noile creme din gama Nutra Effects, si am asteptat sa vina luna aprilie pentru a povesti experienta mea cu ele, din simplul motiv ca pana la inceputul acestei luni ele nu au fost disponibile, decat in campania trend setter si mi s-ar fi parut un teasing de-a dreptul rautacios din partea mea :)

Ce am testat pana acum?

Spuma de curatare revitalizanta.

Lotiune tonica matifianta.

Gama Radiance cu extract de seminte de strelitia

Gama Ageless 35+ cu extract de seminte de rodie

Si un pic din gama Hydration cu extract de seminte de chia.

 

Informatii si detalii despre ele aveti pe linkurile aferente, pentru o perioada scurta de timp le puteti achizitiona la jumatate de pret, si as zice sa va grabiti (explic mai jos de ce).

Eu sunt utilizatoare a gamei Avon Reversalist de mai bine de un an. Folosesc toata gama, de la crema–gel de curatare si pana la ser. Ma inteleg atat de bine cu ele incat sincer nu le-as schimba cu nimic. Si totusi :), gama NutraEffects m-a convins in proportie mare sa fac acest pas. Este ciudat sentimentul, sa iti gasesti doua game complete cu care sa te intelegi atat de bine si sa nu stii pana la urma pe care sa o alegi. Ce inseamna “bine”?

Pentru mine, care desi nu-s nici experta si nici macar nu scriu pe nisa de beauty, deci trec fiecare testare de acest fel prin filtrul foarte personal si extrem de subiectiv al bunastarii pielii mele, inseamna:

  • sa nu am senzatia de incarcare, cremele sa imi intre indeajuns de repede in piele si sa nu imi lase urme de “grasime” dar nici sa nu mi-o simt deja uscata la jumatate de ora dupa aplicare.
  • pe termen lung, sa imi vad si sa imi simt pielea curata, fara cosuri, puncte negre, cojite de piele descuamata si asa mai departe.

Pana acum, desi am incercat mult crème la viata mea, cele mai multe au picat la testarea pe termen lung.

Dupa cum ziceam, Reversalist e in viata mea, zi de zi, de mai bine de un an, iar NutraEffects de prin februarie, de cand am fost la Garwolin la fabrica Avon de acolo.

Radiance este by far preferata mea. Nu stiu daca si cat este vizibil “glow”-ul de dupa aplicare, insa eu simt ca este acolo, si in zilele in care am folosit cele doua creme din gama pielea mea s-a simtit excelent. Apropos de “glow”, ambasadoarea gamei este Alexandra Usurelu, care mi se pare venita din alta lume, atat de frumoasa si de luminoasa este!

Hydration este, asa cum ii spune si numele, pentru hidratarea pielii excesiv de deshidratate. Crema de zi are o textura apoasa, de gel, e aproape transparenta si stiu ca va fi apreciata de persoanele care prefera acest tip de crema. Cea de noapte este un pic mai cremoasa, insa tot textura de gel predomina.

Ageless 35+ este mai bogata ca si textura, se simte mai puternic pe piele, pana la urma este destinata unui ten mai “matur” sa zicem (ok, mai in varsta – desi nu-s de acord cu formularea asta)

Ca sa va convingeti si voi de spusele mele, am pentru voi doua seturi, crema de zi si crema de noapte, unul din gama Hydration si celalalt din gama Ageless 35+, sa le testati si sa dati voi insiva verdictul, cat de bine va simtiti cu ele pe piele.

Asa ca, va puteti inscrie incepand de azi si pana vineri la 10:00 printr-un comentariu la articolul acesta, spunandu-mi si mie ce asteptari aveti voi de la crema ideala, sau cum v-ati dori sa fie aceasta.

Si pentru ca fiecare dintre voi are un anumit tip de ten, as dori ca atunci cand va inscrieti pentru testare sa mentionati pe care o doriti, daca doriti gama Hydration sau gama Ageless 35+.

In ceea ce priveste verdictul meu, pot spune doar ca sunt extrem de indecisa ce imi voi cumpara mai departe. Ma simt atat de bine cu toate, incat pur si simplu nu stiu :).

PS: in gama mai este o crema nuantatoare, tip BB CC cream, am testat-o la Garwolin, mi s-a parut geniala, atata doar ca o au intr-o singura varianta de nuanta, nitel mai inchisa, insa cred ca e perfecta acum ca am prins un strop de bronz pe chip.