Noi ne-am indragostit de Comana undeva anul trecut pe final de vara si-am regretat ca nu am descoperit-o mai de mult. Sa fiu sincera, daca am avea cum, ne-am muta acolo, atat de frumos este, drept care, fiecare weekend acolo ne-a prins, iar weekendul acesta nu va face exceptie.

Sambata trecuta ne-am cocotat prin copaci, ne-am plimbat cu barca, ne-am plimbat cu bicicletele, ne-am dat cu tiroliana peste lac, am facut ture multe, am ascultat concertul miilor de broscute si pe final, am luat masa, ca de obicei, la Taverna Marelui Paharnic.

Ca si preturi, pot spune ca sunt destul de rezonabili:

  • 50 de lei 3 ore de trasee prin copaci si 3 ture cu tiroliana incluse
  • 10 lei o tura cu tiroliana
  • masa pe noi nu ne-a costat mai mult de 150 de lei, pe nota fiind trei supe de pui a la grec, o selectie de antreuri obscen de mare (40 de lei – 6 boluri cu humus, tzatziki, crema de branza, icre, salata de ton, salata de vinete), limonadele copiilor, un Mythos pentru mine, si-un souvlaki, in amintirea zecilor de souvlaki mancate de copii in minivacanta din Thassos.

Masa este optionala insa, fiindca in parc puteti sa va intindeti o patura si sa faceti un picnic ad-hoc. Pentru pasionatii de gratare, este o zona special amenajata mai in padure, la vreo doi kilometri dupa ce treceti de parcul de distractii, insa acolo cred ca trebuie sa mergeti dis de dimineata, daca vreti sa prindeti un loc la unul din foisoare.

Ce merita insa este sa va rataciti pe acolo. Evident e o figura de stil, nu aveti cum sa va rataciti, insa veti descoperi cu totul altfel delta Neajlovului, daca o luati la pas. Atentie sunt ceva serpisori prin iarba, deci un strop de grija in plus nu strica.