Este, de altfel, singura recomandare pe care o fac.

De regula, de 1 iunie multe branduri/companii intra intr-o vrie a evenimentelor pentru copii, care de care organizeaza tot felul de distractii,  invariabil, trase la xerox si facute in asa fel incat sa supra-incarce copii si pe parinti. Tot atunci se descopera dintr-odata si existenta unei blogosfere de parenting si brusc bloggeritele ce scriu pe aceasta nisa devin cele mai bune prietene. Mi s-a intamplat anul trecut cand am primit 48 de mailuri din tot atatea directii pentru tot atatea evenimente/chestii de comunicat, toate pentru 1 iunie.

Deci, este singura recomandare pe care o voi face aici si motivul pentru mine este destul de evident: este singurul loc in care vom merge si recomandarea o fac din propria-mi initiativa, nu la rugamintea cuiva, si o fac cu toata inima si cu tot sufletul.

Pe 1 iunie, fetele de la Taramul Zmeilor organizeaza un spectacol ecvestru pentru copii, cu toata gasca de acolo, de la Rafael si pana la Calin, Calin care are o poveste lunga si emotionanta. De fapt fiecare animal de acolo are propria sa poveste si cel mai bine este sa mergeti si sa le auziti spuse pe viu.

Vor fi momente cu pas de deux, prezentari ale raselor Gipsy si Andaluza, dar si un moment de arte martiale ecvestre, si sunt tare tare curioasa sa vad si eu despre ce e vorba.

In rest e dragoste la prima vedere pentru toate animalutele de acolo, de la iepuroii dolofani si pana la ultima venita in gasca, Sanziana, o caprita super lipicioasa si prietenoasa. Le puteti urmari pe pisici in actiune, in timp ce vaneaza soparle (daca sunteti mai delicati, va recomand sa nu, e un show distractiv sa le vezi cum le mananca, dar deh, noi suntem mai insensibili nitel :))

Copiii ar face bine sa vina pregatiti cu desene facute de ei, in care personajul principal sa fie Rafael, si „proprietarii” celor mai votate cinci desene vor primi drept premiu o plimbare cu unul din caluti.

Pagina evenimentul o aveti aici.

Si aici aveti detalii legate de traseu si drumul pana la Taramul Zmeilor.

PONT: daca vreti sa va puneti bine cu calutii si celelalte vietuitoare de acolo, va recomand sa veniti cu provizii de morcovi (fara numar!), zahar cubic si, cu moderatie, mere :) daca sunt mai multe, nu e bai, e loc unde sa fie depozitate :)