In ultima perioada am tot avut ocazia sa testez o multime de produse, si cred ca nu mi-ar ajunge o saptamana intreaga daca m-as apuca sa povestesc despre ele.

Va spuneam acum ceva vreme de gelurile de dus si sampoanele Rivadouce care ne-au cucerit. De atunci am reusit sa terminam si sa mai cumpar o serie, alta Marie cu aceeasi palarie, diferenta fiind ca am schimbat aromele. Din capsuni si pere, am trecut la piersici si alte fructe yummy. Un lucru a ramas neschimbat: faptul ca desi sunt putin mai lichide decat cosmeticele altor branduri (deci, tendinta este sa pui in palma mai mult decat e necesar, si in consecinta sa se consume mai repede, cel putin prima sticla, ca dupa aia te obisnuiesti), experienta e la fel de misto.

Si pentru ca trebuie sa va conving sa le incercati pe pielea voastra, si cum poate fi mai usor, decat dandu-le drept premiu. Asa ca, primul pe lista de azi este un pachetel ce include Rivadouce Gel Dus cu capsuni si o pasta de dinti Biorepair Junior. Am tinut expres sa fie si aceasta pasta de dinti, fiindca pana si baietii mei o adora, care baieti, pana de curand fugeau mancand pamantul cand auzeau de spalatul pe dinti. Bonus, nu contine fluor, siliciu abraziv, dioxid de titan, parabeni sau SLS.

Al doilea „pachet” l-am construit avand in gand faptul ca se apropie vara cu pasi repezi si odata cu ea apare si caldura si senzatia aia nefericita de picioare umflate iar produsul „vedeta” este o crema gel cu actiune de stimulare a micro-circulatiei.

Am mai experimentat-o si eu, desi stiu ca disconfortul (mai ales in ultimele luni de sarcina) iti ia orice pofta de a mai face ceva. Din mai multe surse (deci nu de la distribuitor) am auzit ca aceasta crema, Fleboderm pe numele ei, chiar functioneaza si retrage edemele de la nivelul picioarelor. Repet, nu am avut ocazia inca sa o testez, problemele mele la picioare sunt de alta natura, nu-s cauzate de circulatie si/sau retentie de apa, insa am doua creme la dispozitie si mi-as dori sa le testati voi si sa reveniti cu parerile voastre sincere. Impreuna cu cremele veti primi si un pachet de apa de mare isotonica, unul din produsele care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Ce e interesant este ca Isomar este unicul produs de pe piata cu o certificare de provenienta, soluia fiind prelevata din Marea Mediterana, Parcul Marin Cinque Terre. Apa din Cinque Terre este recunoscută ca fiind apa cea mai pură bacteriologic din Italia. Prelevarea apei se face într-o anumită locaţie în mare (la 3,5 mile distanţă de coastă, de la o adâncime de 6 metri) unde soarele patrunde si alimenteaza cresterea algelor si micro-organismelor cu o concentratie mai mare de Iod.

 

Si mai e un mic bonus, dar el este surpriza :)

Deci, am trei pachetele de goodies care isi asteapta stapanele. Va puteti inscrie cu un comentariu, in care sa imi povestiti in cateva randuri care sunt asteparile voastre legate de o drogherie online si daca si cum reuseste Optima Shop sa indeplineasca aceste cerinte. 

Banner_oferta_www.optimashop.ro_marmota2Voiam doar sa va mai spun ca aveti in acest moment parte de doua oferte pe site: transportul gratuit in Bucuresti, la comenzile mai mari de 50 de lei si niste marmote supersimpatice daca comandati produse din categoria de copii. Si nu, nu invelesc ciocolata in staniol, dar va pot garanta eu ca produsele va fac pielea mai fina si mai placut mirositoare decat cea mai fina ciocolata :)

Va astept comentariile pana marti, 2 iunie!

Toate ofertele in derulare le aveti aici.