Sova este anchetat, dar parlamentarii fac scut in jurul lui (si l-au si miruit putin). Ponta este anchetat, dar aceeasi parlamentari il protejeaza. Asupra ministrului justitiei se fac presiuni pentru diverse declaratii si apoi este amenintat ca va fi schimbat daca nu protejeaza membrii partidului care il sustine. Comisia juridica din parlament da avize negative unul dupa altul solicitarilor procurorilor. Comisia pentru munca si protectie sociala, voteaza impotriva majorari alocatiilor pentru copii prin toti membri ei PSD (noroc ca a doua zi a gresit liderul grupului semnul si parlamentarii au votat invers). Este un exercitiu interesant sa intrati intr-o zi pe site-urile de la Parlament si sa va uitati la CV-urile celor ce fac parte din comisii. Incercati sa ii cautati si pe google. O sa va distrati maxim!

Fostul ministru al fondurilor europene, actual ministru al finantelor inchiriaza spatii catre firme ale rudelor, care nu au activitate sau profit, dar ii platesc lunar chirie (apropos s-a mai auzit ceva despre acest lucru?).

Azi un ministru din cabinetul Ponta, ministrul transporturilor Ioan Rus, a avut o declaratie cel putin halucinanta la adresa romanilor care lucreaza in strainatate. Geva de genul, copilul e golan, ta-su e plecat la munca in strainatate si maica-sa e curva. Intre timp cica si-a dat demisia. Intr-o tara normala, in alt context m-as fi bucurat, dar anuntul a fost facut de Antena 3 si de primul ministru penal.

Toti oamenii astia despre care vorbesc mai sus sunt alesi de noi, direct sau indirect pentru a conduce Romania. Toti oamenii astia de mai sus si multi altii la fel ca ei isi bat joc zilnic de noi toti si de cei care nu i-am votat si de cei care i-au votat.

Oare cat va mai dura pana cand paharul se va umple? Oare cat vom mai suporta toate mizeriile acestor impostori? Oare cand vom deveni constienti de faptul ca trebuie sa schimbam ceva la tara asta? Stiu ca noi ca popor nu avem unitatea grecilor, nebunia si fanatismul sarbilor sau nationalismul francezilor, stiu ca chiar si dupa 25 de ani inca tragem dupa noi mostenirea lasata de comunism, dar, inca cred ca poporul asta, tara asta mai au sanse de a intra in normalitate.

Vad si mai ales citesc zilnic oameni indignati de ceea ce traim, ceea ce ni se intampla, de felul in care suntem tratati ca cetateni ai acestei tari. Multi comenteaza, scriu, dau share, isi striga nemultumirile in online, presa si chiar la TV dar nimeni nu pare a fi in stare de a face mai mult decat atat. Nimeni nu are initiativa, nimeni nu isi asuma nimic, toti ne ducem in tacere poverile personale. Oare putem schimba acest lucru, oare putem varsa paharul si apoi reumple cu o clasa politica mai curata?