11391289_890937544299967_8973209812443547732_nUnul din oamenii cu care m-am inteles din prima pe subiecte vestimentare, reguli de stil, moda, barfe (suntem femei, after all) a fost Gabi Urda. Am mai povestit despre intalnirea cu ea si faptul ca dincolo de unele aspecte valoroase, m-am simtit, inainte de toate, extrem de confortabil sa vorbesc cu ea.

Mi-a placut de ea mai ales pentru ca are o calitate fara de care in consultanta vestimentara nu prea ai cum sa reusesti: te vede pe tine si te imbraca pe tine in functie de tine, trasaturile tale si particularitatile tale, nu in functie de preferintele ei.

Si pot veni si cu exemple: am vazut stilisti care aveau o pasiune pentru culori inchise si terne, si aveau un stil minimalist (ceea ce repet, nu e nimic rau, imi place si mie). Problema era ca se vedea foarte clar preferinta aceasta si in ceea ce recomandau mai departe catre cliente ca si „must have”. M-a izbit acest fapt, tocmai din cauza istoricului meu lung cu culorile inchise.

Ei bine, saptamana trecuta am aflat ca Gabi face un prim workshop de stil, si clar, nu puteam sa nu scriu despre el. Va fi sambata aceasta, la Simbio, de la 11:00 pana la 14:00, inscrieri si informatii la contact@gabiurda.ro. Costa un pic, nu-i gratis, dar merita, pe cuvant! – 80 lei (plata in avans).

Eu regret ca nu sunt in Bucuresti, altfel jur, as fi fost prima inscrisa. Gabi, bravo, iti doresc sa ajungi la editia 100!