Peste mai putin de o saptamana are loc a treia editie a Social Media for Parents. E unul din acele evenimente pe care Cristi Manafu se incapataneaza de niste ani sa le tot organizeze si bine face, fiindca dincolo de rolul de scoatere la lumina a acestei nise misto, mai are o componenta importanta, de educare.

Ar fi trebuit ca la aceasta editie sa ma numar si eu printre vorbitori, insa sunt plecata :). Si zau de nu regret, fiindca as fi avut multe de spus. Dar nu e nimic, ca sunt o multime de alti vorbitori care, cu siguranta au lucruri mult mai interesante decat mine de spus. De la Ana Nicolescu si Ana Maria Mitrus, doua femei pe care le admir din toate punctele de vedere si care au ridicat mult blogosfera in ultimii ani, pana la Urania si Otilia, cu ajutorul carora (direct sau indirect) am evoluat enorm ca parinte, lucru pentru care le voi fi etern recunoscatoare, va garantez ca aveti absolut toate motivele sa nu ratati aceasta editie. Salut si prezenta Veronicai Dogaru de la Orange, care dincolo de denumirea de Corporate Communication Manager, influenteaza prin campaniile de CSR o multime de destine. Pentru lista completa, puteti intra aici.

Dintre temele abordate:

Cum sa creezi o comunitate online
Ce beneficii poti obtine de pe urma blogului de parenting
Care sunt cele mai noi tendinte si instrumente din social media
Cum sa te conectezi cu brandurile
Care este comunitatea mamicilor-bloggerite din Romania

Invitatii mai puteti solicita inca, din cate stiu, dincolo de paneluri, pentru multe dintre voi este o ocazie perfecta sa va mai cunoasteti intre voi, sa socializati, sa va impartasiti din experientele proprii, atat cele legate de copii, dar mai ales cele legate de blogging. Chiar v-as sfatui sa lasati deoparte discutiile despre copii si sa va concentrati pe voi si pe un timp de calitate away from de kids, care se poate dovedi extrem de instructiv :)

Va tin pumnii, va doresc sa aveti parte de o zi fabuloasa!

Cristi, chapeau, iti multumesc inca o data pentru toata sustinerea pe care o oferi acestei nise de atatia ani incoace. Recunosc ca fara tine si fara increderea ta in potentialul nostru nu am fi ajuns unde suntem azi, ca si comunitate. Si stiu ca avem potential pentru si mai mult!

Fetele, vedeti ca pe 22 o sa fiu pe faza, asa ca, bitte, sa ma tineti la curent cu tot ce se povesteste pe acolo!

Programul complet il aveti aici. De la Start si pana la Achieve, nicio sesiune nu e de ratat.

Poza pe care o executam in aceasta poza o aveti aici :)