Azi dimineata am dat peste un share al unei prietene, un printscreen cu o doamna profesor doctor universitar in niste ipostaze de concediu, insa ce m-a socat cu adevarat a fost textul ce insotea fotografiile. Mi-am zis ca asa ceva nu se poate, clar e un fals.

Asa ca m-am apucat de sapaturi, ca sa constat ca doamna din imagine chiar exista, chiar este profesor doctor universitar, la USAMV, chiar scrie asa si mai mult, chiar pune niste fotografii care nu au nicio legatura cu mediul academic, ideea de prestanta, decenta si alte valori pe care le-ai asocia intr-o lume normala cu invatamantul superior.

Screen Shot 2015-09-07 at 10.58.09Mi se pare halucinant ca un om care si-a dat un doctorat scrie asa, mi se pare halucinant ca pe mana unora ca aceasta „distinsa” doamna sunt lasate generatii si generatii de tineri.

Pe doamna o gasiti aici, deocamdata, cred ca pana maine dispare profilul, dar nu e nimic, avem o armata de screenshots, fiindca internetul nu uita si nici nu iarta.

Are si blog, dar nu mai este actualizat din 2011 si este presedinte executiv al Grupului de Initiativa Ecologica si Dezvoltare Durabila, Ion Iliescu fiind presedintele fondator al acestui grup. Da, acel Ion Iliescu, carui amprenta puternica se regaseste in stilul in care este formulat scopul acestui grup: „Prin activitatea ce o desfasuram încercam  sa punem întreaga societate cât mai mult în contact cu realitatea actuala, actul constientizarii realitatii reprezentând un prim pas pentru o dezvoltare durabila.”

O biografie aveti aici.

Concluziile le trageti voi.

Da, stiu, o avem pe doamna Grapini, care macelareste zilnic limba romana, dar totusi…