Are patru ani jumate cu ceva in plus, cantarul a sarit de mult de 20cand se urca pe el, este cel mai zglobiu si aventuros copil pe care l-am vazut vreodata si cu toate astea,  mai are si el nevoie de brate.

El, copilul care l-a spus de un milion de ori pe „eu igur” din cand in cand isi mai cere portia de bebeluseala, de „mami, eu sut mic, ma doi piciaiele, nu mai pot”.

IMG_9181

Si atunci, urc nazdravanul in spinare, care se moleseste tot de placere si de incantare si ma mai rasfat si eu cu niste mangaieri pe gat. Radu a zis bine, nu mai are neaparat el nevoie cat am eu nevoie. Eu as zice ca e o combinatie din cele doua :)

Ce voiam sa va spun e sa ii purtati. Mai mici, mai mari, mai mult, mai putin. Atata cat mai vor si cand vor. Nu veti regreta deloc, ba dimpotriva.

Sistemul din imagine este o Luna Mare, varianta Powerpuff. Desi o am de un an, in continuare ma minunez de cat de bine este realizata, ce calitate au atat cusaturile, cat si tesatura. Nu mai zic de culori, care-s de-a dreptul dementiale.