Odata cu venirea toamnei si inceperea scolilor (de anul asta avem, da, doua scoli – Rebecca si David si o gradinita – Radu) anul acesta mai mult ca niciodata, am avut de finalizat, intr-un timp scurt, o lista intreaga de activitati legate de copii.

Am inceput cu cateva zile inainte de sfarsitul vacantei, imediat dupa ce am coborat de pe Transalpina, cu analizele periodice inainte de intrarea in colectivitate. Bineinteles ca una din analize a fost nevoie sa o repetam, ca asa functioneaza la noi laboratoarele care inventeaza boli pentru copii absolut sanatosi :). Apoi, odata ajunsi in Bucuresti, am continuat cu avizele de la medicul de familie, si am trecut la cumparaturile pentru inceputul scolii. Mai intai ne-am ocupat de pantofi, haine si uniforme alergand prin diverse magazine, apoi au urmat rechizitele de baza si dupa prima zi de scoala cele de pe lista de la scoala. Toate le-am facut intr-o viteza cu care deja suntem obisnuiti, dar care parca creste de la an la an impreuna cu copiii nostri.

Cand ziceam ca am terminat, David ne-a adus aminte ca i-am promis ca atunci cand va incepe scoala ii vom face poze, i le vom scoate la imprimanta si apoi i le vom pune in camera, la fel cum are si Rebecca. Radu a auzit discutia si instantaneu si-a dorit si el poze cu Miss de la gradinita la el pe perete.

Cum era si de asteptat, bineinteles ca am uitat ca batrana noastra HP 5550 nu mai functioneaza. Nu mai mergea de ceva vreme, eu am si incercat sa o repar, fara success insa, din cauza varstei inaintate pe care o are. Aveam in plan sa o inlocuim pentru ca isi facuse cu varf si indesat treaba in cei peste 10+ ani de cand functioneaza.

Asa cum in zona de calculatoare si tablete avem niste producatori preferati, la fel si la imprimante experienta ne-a invatat ca din multe puncte de vedere pentru nevoile noastre HP este brand-ul cel mai potrivit.

Si uite asa ne-am pus pe cautat bineinteles mai intai in zona de online. Scoala deja incepuse si ma gandeam ca am ratat toate promotiile de la inceput de Septembrie. Nu mi-a luat insa mult timp si am gasit ceea ce cautam, promotia HP – back to school, promotie existent in toate magazinele online importante din Romania.

Problema noastra era pe jumatate rezolvata pentru ca promotia presupune achizitionarea a doua produse HP (calculator + imprimanta) pentru a beneficia de reducere 50% la al doilea produs. Noi voiam sa cumparam doar imprimanta. :)

Am inceput sa-mi sun prietenii si sa-i intreb daca nu au de gand sa-si cumpere un computer HP in perioada imediat urmatoare. Am avut noroc de data aceasta, am gasit rapid solutia, in weekend-ul asta o sa facem un drum impreuna cu vecinul nostru Alex sa ne luam fiecare produsul dorit.

Noi va vom tine la curent, voi grabiti-va daca aveti nevoie de vreun calculator sau o imprimanta, promotia mai e valabila doar pana pe 21 Septembrie.

HP Back to School - poster