Grand Cinema & More continuă parteneriatul exclusiv cu Teatrul de Animație Țăndărică pentru al treilea an consecutiv, an în care faimosul Teatru aniversează 70 de ani de activitate.

Stagiunea 2015-2016 va începe pe data de 26 septembrie, la Grand Cinema & More cu o nouă producţie – Ursul păcălit de vulpe și va continua cu Motanul Încălțat pe 27 septembrie, Cine Ești Tu pe 10 octombrie și Ridichea Uriașă pe 11 octombrie.

În stagiunea culturală 2016-2015 de la Grand Cinema & More, întreaga familie se va putea bucura în fiecare săptămână de spectacolele Teatrului de Animație Țăndărică. Până în decembrie 2015, spectacolele au loc în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 11:00, iar din luna ianuarie 2016 doar sâmbăta, la aceeași oră. Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi găsit pe site-ul Grand Entertainment. Biletele sunt deja disponibile online și la casa de bilete, la prețul de 23 de lei.

Din punctul meu de vedere, de client şi consumator constant al tuturor multiplexurilor din Bucuresti, de cand exista ele, Grand Cinema & More dovedeşte o dată în plus că e mai mult decât un simplu cinematograf. Au fost primii din România care au dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, ce cuprinde în momentul acesta o varietate bogată de evenimente, de la spectacole de teatru şi teatru pentru copii, transmisiuni directe ale spectacolelor de opera şi balet de pe marile scene ale lumii şi până la spectacole de improvizaţie.

Mă bucur că merg şi pe mâna celor mici şi că au creat parteneriatul acesta cu una din cele mai prestigioase companii de teatru pentru copii de la noi şi că în felul acesta dau o şansă în plus acestui gen de manifestări culturale. Consumatori există, ştiu asta pentru că aproape toate piesele de teatru pentru copii se joacă cu sălile neîncăpătoare, bucuria mea este că de trei ani încoace au şi un cadru infinit mai decent, nu aceleaşi săli vechi şi prăfuite.