Provocarea venita pe mail acum trei saptamani a fost sa incerc sa imi aduc aminte cand a fost ultima oara cand „nu a fost doar despre haine” si primul raspuns care mi-a venit in cap a fost ca aproape niciodata nu a fost despre haine, chiar daca le-am iubit dintotdeauna.

Am avut si eu momentele mele de rataciri stilistice, am avut momentele in care logica a lasat locul impulsului, insa in cele mai multe situatii am avut relatii de foarte lunga durata cu hainele mele. Fiindca le vad nu numai ca o exprimare/prelungire fireasca a personalitatii mele, insa le vad si ca o investitie. Asa se face ca am in dulap o multime de tinute care au peste 12-13 ani, si care sunt la fel de actuale si ancorate in trenduri, iar eu nu sunt nici pe departe inca plictisita de ele.

Din perspectiva asta, singurul sfat pe care i l-as da oricui, oricand acela ar fi sa alegeti mereu privind in perspectiva, dincolo de moda momentului. Sa alegeti cu iubire pentru voi si pentru corpul vostru.

Filmarea de mai jos a fost facuta pe 28 octombrie si in mod normal ar fi trebuit sa apara pe 1 noiembrie, ziua stabilita pentru lansarea cu fast a noului magazin online Zoot si asteptam cu nerabdare momentul zero sa ma laud si eu. Nimic nu a mai avut loc, nici lansare, nici comunicare intensiva pe toate canalele posibile, din motive lesne de inteles, si am tot respectul pentru felul decent in care echipa ZOOT a ales sa porneasca la drum in aceasta perioada si au parte de toata sustinerea mea.

Insa Zoot este online, este aici pentru voi si vine cu un concept nou de tot: toate produsele alese de pe Zoot pot fi comandate online, cu optiunea selectarii mai multor marimi sau culori din acelasi model, pentru ca apoi intreaga comanda sa poata fi probata in Cabinele de Fericire (cabine de proba amenajate de companie in Bucuresti). Clientul va plati doar ceea ce i se potriveste, la fel ca in retailul clasic offline. In prezent, Zoot are o astfel de “cabina de proba” in centrul Capitalei (Bd. Elisabeta nr. 40) si pana la finele lunii va mai deschide inca una, tot in Bucuresti (Sos. Bucuresti Nord nr. 14 in Pipera Plaza), urmand ca de la anul sa se extinda si in alte orase mari din tara.

Va recomand sa testati Cabina de Fericire, aveti mai jos si un cod de reducere pe care il puteti folosi cu incredere pana la finalul lunii noiembrie.

Untitled