Dacă îi intrebi pe prichindeii mei ce vor să se facă atunci când vor crește mari, vei primi cele mai năucitoare răspunsuri.

Cel mai mic îți va spune ferm că el nu vrea să crească mare, dar dacă totuși asta se va întâmpla el vrea să devina Spiderman, mijlociul îți va răspunde că el va deveni cu certitudine și fără puțină de tăgadă un vajnic pompier, iar fiică-mea oscilează între a se face “chef” sau veterinar. Depinde ce se află în fața ochilor ei în momentul respectiv.

Totuși, niciunul nu mă poate egala în materie de răspuns la întrebarea “Ce vrei să te faci când vei fi mare”, fiindca eu mi-am dorit, nici mai mult nici mai puțin decât să devin biospeolog. Vă veți întreba ce a fost în mintea mea. Degeaba, fiindcă nu veți primi vreun răspuns de la mine, din simplul motiv că nici eu nu știu ce a fost în mintea mea, însă știu că mi-am dorit cu foarte multă ardoare și cu la fel de multă precizie această meserie.

Am ajuns sau nu pana la urma biospeolog? Ce s-a ales de cariera vietii? Cititi pe Avon – Schimba lumea prin frumusete cat de departe am mers cu visul meu iesit din comun :)

Sursa foto: © Mihail Orlov | Dreamstime Stock Photos