„Astăzi este Dragobete. Și –poate deloc întâmplător- subiectul “relații” foarte dicutat azi este unul pe care încerc pe cât posibil să îl evit din lecturile mele zilnice.

Am ajuns să dau “hide” și “unfollow” la aproape toate site-urile de femei, fiindcă mare parte din ele abordează extrem de superficial și clișeistic subiectul împricinat. De la “cinci feluri în care îți poți condimenta relația” până la “zece moduri în care îți poți găsi dragostea vieții”, totul se rezumă la bife și la fapte. Când, în realitate, o relație este exact opusul și de fapt nici nu există vreo regulă sau rețetă care dacă a funcționat într-o relație să funcționeze și într-o a doua.  Variabilele sunt atât de multe, întâmplările sunt atât de diferite, oamenii care le trăiesc sunt atât de diferiți încât orice încercare de a extrage o formulă miraculoasă este practic imposibilă….”

Continuarea o puteti citi intr-un loc frumos cu nume de poveste: Schimba lumea prin frumusete. Fiindca da, din cand in cand imi deschid inima si sufletul si acolo. Nu e nimic siropos, niciun cliseu aruncat pe acolo, sunt tot eu, intr-un alt spatiu.

Ce am mai scris?  Pai aveti mai jos cateva din ultimele mele ispravi.

Visurile din copilarie :) – hmm, suna promitator, nu? Mai-mai ca as pune un: „click aici, nu o sa iti vina sa crezi ce voia sa se faca atunci cand era mica, Bogdana! Ramai masca!”

 

Big bad raceala – un articol scris inainte de toata experienta noastra din spital, si de care mi-am adus aminte de mai multe ori pe parcursul unor momente mai delicate, fiindu-mi de folos, cel putin la nivel psihic, de unde am tras concluzia ca e bine de tot sa scrii din cand in cand. Ajuta si pe altii, dar te ajuta si pe tine! :)

Insa acestea sunt doar doua din scriiturile mele de suflet din casa Avon, lista completa o gasiti aici si va garantez ca sunt o lectura placuta, mai ales daca sunt si in compania unei cesti Earl Grey.

(PS: apropos de Earl Grey, saptamana trecuta am dat peste cel mai simpatic si british coolish incalzitor din lume: Russell Hobbs. Si mai e si din Manchester originar, it cannot get more britsh than that :P, un motiv in plus sa il placa si Radu )

Sursa foto