O seara de luni in care m-am simtit perfect.

IMG_3155Mai intai am fost la scoala mijlociului unde am fost sarbatorita, alaturi de celelalte mamici, de catre clasa in care „performeaza” domnisorul. Cu surprize „coapte” de catre Miss impreuna cu tatii copiilor despre care noi nu am stiut nimic, cu poezioare improvizate care ne-au facut sa radem cu lacrimi, cu teste si jocuri de rol (in zece secunde a trebuit sa mimez trei animale). Am plecat plutind de acolo, chiar daca eram constienta ca sunt in intarziere, fiindca daca am invatat un lucru de cand sunt mama, am invatat sa imi asez prioritatile asa cum trebuie, iar copiii si timpul cu ei sunt mereu pe primul loc.

O seara perfecta, chiar daca nu am mai apucat sa ma machiez si sa ma aranjez deloc (m-am dat cu ruj in masina care m-a dus la Biutiful), chiar daca m-am imbracat in graba si victima mi-a cazut dresul de plasa neagra care este ultima mea obsesie stilistica si a trebuit sa il schimb.

O seara perfecta, fiindca m-am revazut cu atatea tipe misto de care imi era dor. O seara perfecta pe care am terminat-o prin a sta la taclale, evident despre copii, cu Andressa si cu Anca Serea, o Anca Serea insarcinata in sapte luni cu al cincilea copil si care pur si simplu radia.

Si toate astea fiindca sunt norocoasa. Da, mi se intampla rar de tot sa ma rasfat asa, dar tocmai pentru ca mi se intampla atat de rar, apreciez la maxim acest rasfat.

Multumesc, Avon, as usual, you made things perfect.

Si daca va intrebati care e povestea din spate, aveti mai jos un mic hint. Luni seara, in prag de 8 martie, s-a lansat prima gama de produse dedicate frumusetii interioare, in care ingredientele principale sunt curajul, increderea, bucuria, armonia, pofta de viata si optimismul.

Demersul face parte din cea de a doua etapa a campaniei Schimba lumea prin frumusete (platforma pe care, by the way, scriu si eu din cand in cand si ma mandresc cu asta!) si ne aduce in prim plan pe noi, femeile obisnuite. Mie mi-a placut mult de tot manifestul acestei campanii, m-am regasit in el si dincolo de unele formulari, poate un pic prea siropoase, sunt sigura ca va veti regasi si multe dintre voi. Si pana la urma siroposenia nu e nimic rau. Din cand in cand un strop de sirop e chiar binevenit. Ridica glicemia la cotele normale :)

„Primul om pe care trebuie să-l convingi că ești frumoasă ești chiar tu. Noi, la Avon, credem că e prea puțin să le oferi femeilor frumusețe, vrem să le dăm încredere, îndrăzneală, putere.

De ce se machiază femeile? Și – mai ales – pentru cine?
Pentru cel mai dur critic pe care îl au: femeia care le privește înapoi din oglindă.
Pentru iubitul lor, care se mândrește cu fotografia cu voi doi pe instagram.
Pentru că știu că, așa cum bărbatul care întârzie 10 minute e mai ușor iertat când vine cu flori, femeia poate să spună “cobor în cinci minute” și să apară chiar și după o jumătate de oră dacă vine ca decupată dintr-un vis.

Și pentru cine sau de ce se mai machiază femeile?
Pentru puterea încrederii care nu se compară cu nimic. O femeie încrezătoare nu respectă regula care spune “Șeful are întotdeauna dreptate”.
Nici măcar atunci când ea e șefa.
O femeie îndrăzneață știe că poate să facă și ea primul pas.
O femeie puternică nu se plânge că lumea nu este cum trebuie.
Poartă rujul roșu preferat.
Trage aer adânc în piept.
Apoi deschide ușa în fiecare dimineață hotărâtă să schimbe lumea.
Și pentru asta începe mereu cu ea însăși.

Noi regăsim în tine o prietenă. Adevărată, preocupată de lume și de fapte bune, emoțională și sensibilă. Acest manifest este pentru tine și toate cele ca tine, ca noi. Trimite-l prietenelor pe Facebook, distribuie gândurile de prețuire.”

 

Primavara frumoasa va doresc!