Weekendul acesta are loc a sasea editie a Femei pe Matasari. Dincolo de faptul ca nu am ratat in ultimii trei ani nicio editie si imi place la nebunie atmosfera relaxata si hippie flower power de acolo, anul acesta cred ca va fi si mai simpatic, din mai multe motive.

Manifestul

 

Line-up super fain de formatii (preferatii mei, mai jos):

French Kissing Booth, cu ajutorul careia se vor strange bani pentru Radu Fabian Dobre.

Povestea lui o aveti mai jos:

Radu a inceput sahul la varsta de 5 ani. A fost „dragoste la prima vedere”, dupa prima lectie de sah jucand cu oricine accepta provocarea. De atunci aproape toate week-end-urile si le-a petrecut mergand la Club jucand sah cu aceeasi bucurie ca in primele zile. Este un jucator corect, iubit si admirat de colegii sai. Acasa, rezolvarea diagramelor si studierea partidelor marilor maestrii fac parte din rutina zilnica. Este pasionat si de matematica, desi sahul i se pare mai antrenant. Cumva sahul si matematica sunt inrudite, amandoua avand darul de a dezvolta gândirea ordonată, logică, sistematică şi analitică, precum şi creativitatea.

La mai putin de 10 ani, Radu Fabian Dobre a obtinut anul acesta trei medalii la Campionatele Nationale Individuale pentru juniori de sah clasic, rapid si blitz: medalii de aur la sah rapid si sah blitz si medalie de argint la sah clasic. Anul acesta Radu Fabian Dobre va reprezenta Romania la Campionatele Mondiale de sah pentru juniori la grupa sa de varsta – 10 ani. Acestea vor avea loc in perioada 18.10-31.10.2016 in Batumi/Georgia. La o competitie de asemenea anvergura fiecare copil ar trebui insotit cel putin de antrenorul sau, antrenor de care are nevoie pentru analiza partidelor, pentru pregatirea fiecarei partide inainte de inceperea rundei. La varste mici ar trebui insotiti si de un parinte, au nevoie de incurajari si sprijin. Insa tot ceea ce li se ofera este cazarea si masa, restul depinzand de puterea financiara a parintilor sau de sansa acestora de a gasi firme dispuse sa acorde sponsorizari. Pentru a putea pleca insotit ar avea nevoie de sponsorizari in valoare de aproximativ 2500 euro. Dead-line-ul pentru inscrierea si plata concursului este 18.08.2016.

Aici intra in scena doua gagici misto de tot: Bucurie si Minune, care va asteapta sa faceti o poza cu ele si sa donati pentru Radu. S-a notat, da?!?

Info complete si update-uri pe pagina eventului, puteti pocni butonul de like si pe pagina lui Bucurie, va garantez ca pozele cu fetele astea doua va insenineaza si cea mai innorata zi.

Deci, cu cine ma vad weekendul acesta acolo?