De ceva ani incoace nu prea mai zbor asa cum o faceam acum niste ani cand eram in era BK, adica “before kids”. De fapt ce vorbesc, nu mai zbor aproape deloc, chiar daca mi-as dori, mult, mult de tot sa fac asta cel putin o data pe luna (nu mai zi ca urmaresc o multime de bloggeri din zona de turism si cand vad check-in-uri de prin aeroporturi sau promotii pe diverse rute mintea mea o ia razna :))

Asa ca, daca eu tot nu calatoresc atat de des cat mi-as dori, dar voi o faceti, as zice ca este musai profitati de promotia de mai jos, mai ales daca sunteti deja clienti ai Bancii Transilvania, ceea ce eu chiar sunt de ceva vreme, anul viitor in ianuarie implinesc fix un deceniu de cand sunt clienta lor. Dupa cum spuneam intr-un articol mai vechi, sunt destul de conservatoare si prefer relatiile de lunga durata. Pe de alta parte, sunt si pretentioasa, iar cei de la Banca Transilvania au reusit pana acum in mare parte sa ma convinga sa le fiu in continuare clienta.

oferta_flying_blue

Revenind la subiectul de fata, campania tine pana pe 30 iunie, deci inca este timp berechet sa aplicati pentru un card BT si, fiindca acum mi-a picat fisa, nici macar nu trebuie sa fiti deja clienti.

Asadar, daca va faceti cardul in perioada 1 mai – 30 iunie aveti urmatoarele avantaje:

  • puteti castiga 2 bilete de avion la Amsterdam, Hamburg, Geneva sau Paris, oferite de AIR FRANCE, KLM si TAROM
  • un BONUS de bun venit pentru prima cumparatura cu cardul, 3.000 sau 5.000 Mile Premiu (in functie de cardul ales)
  • 0, as in ZERO comision de emitere
  • 0, as in ZERO comision anual in primul an

Lista completa de comisioane o gasiti aici pentru: BT Flying Blue Classic si pentru BT Flying Blue Premium

Puteti obtine cardul BT Flying Blue daca indepliniti urmatoarele conditii:

  • sunteti membru Flying Blue. Daca nu sunteti inca membru Flying Blue, puteti sa va inscreti foarte simplu in program: www.flyingblue.com
  • aveti un venit lunar de minim 800 lei pentru cardul Classic sau minim 1.000 euro pentru varianta Premium
  • aveti vechimea de cel putin 3 luni la actualul loc de munca
  • nu aveti restante la alte credite
  • aveti cetatenia romana si varsta intre 18 si 65 de ani

 

Inscrierile, dar si detalii complete legate de celelalte avantaje, comisioane, conditiile de utilizare a Milelor Flying Blue le aveti accesand acest link.

Si iata si-un filmulet, care parca le spune mai bine decat as putea-o face eu:

Acum nu stiu, eu daca as avea posibilitatea de a calatori mai des, nu as sta pe ganduri. Un card aproape identic am deja la Transilvania, mi-s tare cunoscute si familiare toate conditiile lor, singurul meu mare minus este ca nu as avea cum sa fructific toate aceste oferte speciale si beneficii venite din acumularea Milelor. Hmmm, chiar, se pot dona Mile?

Scriind toate astea mi s-a facut un dor si mai mare de un zbor cu avionul, si pana la urmatorul nostru zbor, programat pentru haaat, finalul lui noiembrie mai este timp de umplut.

Anyway, remember urmatoarele:

Nu e musai sa fiti clienti Banca Transilvania. Poate fi o oportunitate sa deveniti acum, nu va vor dezamagi (bonus: Call Centerul central este la Cluj, eu cand mai am de discutat cu ei, ma binedispun inca din prima clipa de cum aud dulcele grai ardelenesc la capatul celalalt al firului, si sa stiti ca sunt mereu super serviabili si deschisi si dornici sa va rezolve solicitarile cat mai repede cu putinta). Si puteti deveni clienti aplicand aici: flyingblue

Nu e musai sa fiti deja inrolat in sistemul Flying Blue, insa o puteti face aici (este totusi o conditie pentru a beneficia de multimea aia de Mile)

Zau de nu e pacat sa nu profitati de promotia aceasta, daca sunteti calatori si mai sunteti si, uneori, cheltuitori. Nici nu mai zic de biletele de avion pe care le puteti castiga. Doar oftez si mai abitir…..