Avem nevoie de ajutorul vostru. Pe langa meciurile de la Euro din Franta, vine cu pasi rapizi si vacanta. De fapt, la Rebecca care a terminat cu evaluarile si a avut si banchetul de final de clasa a IV-a, vacanta este doar o chestiune ce tine de semantica, la Raducu care a avut serbarea de final de gradinita vacanta deja a sosit iar David va avea serbarea maine si probabil ca apoi va mai merge la scoala doar ca sa isi mai intalneasca prietenii si sa se mai joace o leapsa si o sticluta cu otrava.

Incepand de anul acesta ne-am hotarat sa incercam ca pe perioada vacantei sa le umplem timpul cat mai mult cu locuri noi.

Vom merge toti la fel ca in ultimii ani in Thassos, vor merge cateva zile la Sinaia si cei mari vor pleca in tabara anuala de pictura. Ne-am propus insa sa mergem si intr-un mini tur al Romaniei, in Transilvania si probabil in zona de vest, iar in perioada in care fratii mai mari sunt in tabara, sa-l ducem pe Raducu la o cura la salina.

Pentru excursia prin Transilvania ne-am inspirat de la Raluca si cu siguranta vom avea o sesiune intensiva de discutii impreuna cu ea pentru a afla mai multe detalii despre road trip-ul ei prin Transilvania. Ne vom folosi si de aplicatia Drumul Cetatilor pentru a afla informatii despre obiectivele de pe traseul pe care il vom alege.

Vrem sa trecem prin Rasnov, Fagaras, Sibiu (cu siguranta vom trece si pe la Castelul Zanelor) iar apoi vom urca spre Cluj si Apuseni pentru a vizita muntii si pesterile din zona.

13406922_1556802027954450_1933994389082298223_n

Pe finalul lunii August vrem sa mergem impreuna cu Raducu, atunci cand fratii lui vor fi in tabara de pictura, la o salina. Acum cativa ani am fost la Praid si am fost extrem de incantati de zona si de oamenii intalniti. Deci clar, Praid e o prima optiune dar am vrea sa aflam de la voi ce alte variante am mai putea avea (salina – cazare – masa).

IMG_6226

La fel ne intereseaza sa ne impartasiti informatii si sfaturile voastre despre locurile in care ne-am putea opri si caza in drumurile noastre prin Transilvania. Nu ne intereseaza locuri “fancy” ci mai degraba pensiuni traditionale, castele, cetati, locuri “altfel”.

Avem cateva repere si stim cateva locuri deosebit de frumoase in care cu siguranta ne vom opri dar asteptam si comentariile voastre prin care sa ne impartasiti impresiile placute din locurile pe care le-ati vizitat si care credeti ca merita sa fie vazute.

Sa inceapa vacanta!

sursa foto – Castelul de Lut