Ca noua ne place LEGO® cred ca nu mai e o noutate. Avem peste 100 de modele de jucarii LEGO® si doua cutii pline de alte piese din care copiii nostri construiesc aproape zilnic. As putea spune cu mana pe inima ca LEGO® reprezinta ocupatia lor favorita.

Atunci cand lipsim de acasa perioade mai lungi fiind plecati in vacante, la intoarcere cel putin doua zile Radu si David se joaca exclusiv cu LEGO®.

Cel mai interesant eveniment, care a imbinat experienta minunata de joaca cu ajutorul LEGO®, cu dezvoltarea abilitatilor de comunicare, colaborare si creativitate (eveniment despre care eu am uitat sa va povestesc) a avut loc la Baneasa Shopping City in perioada 21 mai – 12 iunie.

59 de echipe, formate din 243 de copii cu varste intre 6-13 ani, de la scoli de provenienta din Bucuresti, Ilfov, Pitesti și Barlad, s-au inscris pe platforma www.expozitiaimaginatiei.ro cu o filmare de prezentare a lucrarii realizata in proportie de 70%. Dintre toate echipele inscrise și validate au fost selectate 20 de echipe formate din 73 de copii, pentru a-si expune constructiile în Baneasa Shopping City pana pe data de 12 iunie.

Constructiile si instalatiile realizate de copii din caramizi LEGO® au fost expuse in cadrul Expozitiei Imaginatiei in foaierul Grand Cinema & More, bucurandu-se de vizita a mii de vizitatori.

Premiile concursului de creativitate au fost de la seturi creative si console PS4 pana la un Ipad iar marele premiu o excursie de 5 zile la Legoland Germania pentru echipa castigatoare.

Copiii nostri nu au fost inscrisi in concurs, dar au apucat sa viziteze expozitia si eu le-am promis ca la anul, dupa un antrenament intens, vor participa si ei la competitie. Pana atunci, va prezentam jucaria LEGO® preferata a Bogdanei :) :

IMG_5088