Cu ceva vreme in urma, oarecum intamplator am dat peste filmuletul de mai jos. Urmarindu-l am descoperit apoi si un site care mi-a placut si mi-a ramas in minte.

Dupa ce ne-am intors din weekend am bagat la spalat doua masini de haine si brusc mi-am adus aminte de cei de la www.ingrijimhainute.ro .

I-am povestit si Bogdanei despre site, i-am spus ca mi se pare ca este si o idee de business foarte buna si m-am pus pe cautat referinte si pe intrebat in stanga si dreapta. Primul lucru pe care l-am descoperit, cu bucurie, a fost acela ca in afacere este implicata si o fosta colega despre care nu mai stiam multe lucruri de ceva vreme. Am pus mana pe telefon si am sunat-o sa o felicit. Din discutia pe care am avut-o cu Mihaela am aflat si despre trei familii cu copii, pe care le cunoastem si care au apelat deja la serviciile profesioniste de calcat rufe.

Da, ati citit bine, cei de la “Ingrijim Hainute” ofera servicii de calcat, lasandu-ti mai mult timp liber pentru alte activitati. Doamnelor, ce ziceti, nu-i asa ca e o idee buna? :) Noi credem ca da, mai ales cand baietii vin cu pantalonii, tricourile, camasile de scoala zilnic patate, cand domnisoara sora mai mare isi schimba rochitele de minim 5 ori pe saptamana.

Modul de lucru este extrem de simplu:

  • se stabileste  ziua si intervalul orar pentru preluarea comenzii de calcat haine
  • se preia comanda de calcat haine si o inregistram pe bonul de comanda.
  • se cantaresc hainele si  transportul acestora se realizeaza in SACI BIO
  • se completeaza bonul de comanda cu datele clientului si preferintele in legatura cu procesarea comenzii – pret, dunga, pe umerase.
  • se stabileste data si intervalul de livrare a comenzii (maxim 48 h, ca sa nu ti se faca dor de ele J)
  • la livrarea hainelor calcate se achita contravaloarea comenzii (asta in cazul in care nu optati pentru un abonament, in acest caz plata se va face la sfarsitul lunii)

Transportul este inclus in pret si pe site exista inclusiv un pachet gratuit prin care puteti incerca serviciile oferite de cei de la “Ïngrijim Hainute”.

13394018_1636927376628532_2662885088345857115_n

PS: Nu, acesta nu este un articol publicitar ci este un articol scris cu drag din dorinta de a ajuta niste oameni curajosi si o idee de afacere frumoasa.