Am vrut sa scriu despre cat de mult imi place de Dacian Ciolos, dar Andrei a scris un articol caruia i-am dat share printre primii si care acum are aproape 3000 de aprecieri si aproape 1000 de distribuiri!

I-am promis lui Andrei ca totusi voi scrie si eu, imi promisesem si mie acelasi lucru, asa ca ieri printre diferite activitati alaturi de copii (Bogdana e la Social Media Summer Camp, iar eu sunt la Sinaia cu copiii), m-am tot gandit ce as mai putea scrie, ce nu s-a spus pana acum despre primul ministru Ciolos.

Dacian Ciolos, guverneaza asa cum nu a mai facut-o nici un alt prim ministru pana acum, simplu, eficient si fara a se mandri cu asta in presa sau la televiziuni.

Domnul Ciolos comunica direct, modern si clar. Stie cum sa negocieze cu partidele, neintrand in jocul acestora. Domnul Ciolos ia atitudine atunci cand e nvoie, stie sa isi conduca echipa de ministri si eu cred ca este primul premier adevarat pe care Romania l-a avut din 1990 incoace! Cam asta s-a spus, cam asta s-a scris si acestea erau si lucrurile pe care le observasem si eu pana acum. Totusi parca ceva lipsea…

dacian_ciolos_74181900-620x348

Ieri insa mi-am dat seama ca gresesc, mi-am dat seama ca de fapt Dacian Ciolos e mult mai mult decat ceea ce s-a spus si ceea ce credeam eu.

Ieri, l-am vazut pe premierul Dacian Ciolos strangand gunoaie, in calitate de voluntar in Parcul National Vacaresti. A facut-o nu doar 10-15 minute pentru presa stransa acolo, ci pana la capat, cot la cot cu ceilalti voluntari. A facut-o cum probabil multi dintre noi nu am fi reusit. Uitandu-ma la imagini m-am gandit in primul rand ca imi pare rau ca nu am fost si eu acolo. Apoi, dintr-o data, mi-am dat seama ca Dacian Ciolos reprezinta de fapt ceea ce noua ne lipseste de foarte multa vreme. Dacian Ciolos a adus si reprezinta normalitatea!

image

Multumesc domnule Ciolos! Speranta ca inca nu e totul pierdut in tara asta a revenit impreuna cu dumneavoastra.

sursa foto: www.jurnalistii.ro