Stiu ca e luni (ok, e marti deja) si ca nu e vineri, dar ceea ce urmeaza in continuare o sa va transforme ziua in cea mai autentica vineri :)

De mai bine de patru (sau cinci, sa fie?) eu sunt fana Happy Friday. Sunt atat de fana, incat de prin martie, de cand Irina, creatoarea brandului, a inceput sa faca teasing cu cateva imagini din campania de primavara-vara, eu aproape zi de zi verificam site-ul sa vad daca a aparut colectia.

A durat ceva, colectia a aparut prin mai, iar eu am reusit sa pun mana pe doua „elemente” din ea abia la final de iunie. Si am prins si 20% off, ca recunosc ca vanez cat pot reduceri (Liana, sper ca esti mandra de mine!) asa ca ploaia cea mare de miercurea trecuta m-a prins purtand mult dorita-mi fusta si adorata-mi bluza. Si zau ca, daca nu ar fi plouat CHIAR ATAT de tare mi-as fi facut si cateva poze.

D3F6349

De ce-s atat de innebunita dupa ceea ce face Irina? Simplu: pentru ca sunt purtabile si in acelasi timp spectaculoase. Pentru ca e indeajuns un item sa iti schimbe toata dispozitia si toata tinuta. Pentru ca sunt misto facute si cusute fin dar trainic, pentru ca sunt altceva. Jur, chiar sunt altceva! Nu mi-ar trece nici in 100 de ani prin cap sa pun la o fusta in carouri o jupa alba din panza groasa si sa o bordez cu un elastic super-lat, care are un mix de culori ce nu au, aparent, nicio legatura cu culorile din carourile fustei si totusi, toata combinatia asta zapacita sa arate ATAAAAT de bine, incat sa nu iti mai vina sa o dai jos de pe tine. Nu mi-ar trece prin cap sa pun niste buline bej din fetru la o fusta din neopren. Totusi, Irina le-a pus, si pe mine ma intreaba toata lumea de unde am fusta, atunci cand ma imbrac cu ea. Daca reusesc sa o conving sa faca si niste decolteuri mai curajoase mai ales in spate am dat lovitura.

Nu imi iau mereu de la ea. Recunosc ca nu-s cele mai accesibile, si ca mi le-as dori pe toate daca asta s-ar putea si ca de multe ori vanez reducerile (rochiile Arctic Blue si Universe within a dress – cea de a doua nu mai e disponibila pe site – mi le-am luat la targul organizat de Andreea Esca, Half is off), tinuta de mai sus mi-am luat-o, dupa cum am zis deja intr-o mini campanie cu 20% reducere, insa dincolo de pret, acolo sta multa munca. Sta exact valoarea data de ceea ce spuneam mai sus – nebunia de combinatii, sta in unicitate, sta in fiecare cusatura, sta in multele ore de shooting, sau in cele de documentare si research pe materiale. Sta in sclipirea de moment si in multe altele pe care noi nici nu le vedem si poate nici nu le gandim.

Si fiindca Irina mi-a admirat mereu tenacitatea cu care am vanat ofertele, am zis amandoua ca de data asta sa facem o nebunie similara si pe blog :)

Asa ca, doamnelor, va prezint o taietura de 30% din preturile afisate pe site. Si le taiati simplu, cu un cod numit, cum altfel (?) HappyBogdana. Ca Bogdana e happy ca a dat preturile in jos cu 30% pentru voi la Happy Friday. Si cum minunea nu tine doar trei zile, ci patru, aveti timp berechet sa va alegeti. Deci, pana vineri seara la ora 23:59:59 aveti la dispozitie codul HappyBogdana.

PS: codul il specificati in campul de OBSERVATII si se aplica ulterior finalizarii comenzii. Nu sunt incluse in campania de discount produsele care beneficiaza deja de reducere. Daca intampinati vreo problema, sau dintr-o eroare nu primiti ulterior confirmarea comenzii cu pretul nou, cel redus cu 30% sa ma trageti de maneca, da?!?

Ladies, spor la cumparaturi. Alegeti bine si cu intelepciune!