Chiar in ultima zi de scoala, dupa ce toti copiii venisera acasa bucurosi nevoie mare ca nu vor mai merge dimineata nicaieri si dezbateam impreuna despre unde ne vom petrece urmatoarele zile de vacanta, am avut parte de o vizita surpriza.

Soneria a sunat lung, Radu si David ca de obicei s-au inghesuit sa deschida usa si apoi dintr-o data am auzit: “mami, tati, veniti repede sa vedeti cine a venit”!

La usa, ne astepta cuminte vacuta Paula.

Spre deosebire de ultima vizita pe care ne-a facut-o acum doi ani, de data aceasta Paula a prins toti copiii acasa si in afara orelor de somn (care nu mai exista deloc de ceva vreme) si a reusit sa intre si in casa.

Citind pe blog ca unul din deserturile pe care Radu, David si Rebecca il mananca cu mare placere este grisul si stiind faptul ca budincile cu pete sunt si ele pe lista „placerilor vinovate”, Paula ne-a adus si un cadou surpriza. Ce nebunie a iesit, puteti vedea in fotografiile de mai jos:

IMG_5724

IMG_5735

IMG_5744

IMG_5751

IMG_5755

IMG_5760

IMG_5769

Vizite Paula Gris bloggeri (11)

Vizite Paula Gris bloggeri (6)

Paula a mesterit un an in atelierul ei si anul acesta a lansat un nou produs – Paula Gris.

Paula Gris este un desert usor si simpatic, asa ca impreuna cu Paula ne-am gandit sa va facem si voua un cadou surpriza. Tot ce trebuie sa faceti este sa postati un comentariul pe blog, comentariu care sa includa si o fotografie cu un produs Paula.

Primul comentariu postat va fi cel care va primi premiul adica un minifrigider si cele doua sortimente de Paula Gris.

frigider Paula 1

IMG_5740