Despre cum a intrat Olympus in meniul nostru si pe lista de achizitii periodice, despre cat de mult iubesc copiii iaurtul grecesc, v-am mai povestit.

De cateva saptamani, cam de cand ne-am intors din Grecia, iaurtul Olympus a devenit un prieten si mai bun al familiei noastre, a capatat noi valente.

In primul rand, Radu s-a inscris in programul Revvolution, coordonat de Valentin Vasile. Dupa sesiunile de discutii pe care le-a avut impreuna cu nutritionistul, a aflat ca unul din alimentele de baza din meniul de pe parcursul programului, este iaurtul grecesc. Ca o urmare fireasca a acestui lucru, stocurile de Olympus au fost refacute, iar pe lista de cumparaturi saptamanale cantitatea de achizitionat a crescut.

Apoi, atunci cand am aflat de el, le-am aratat copiilor filmuletul celor de la Olympus – “Invarte lingurita”. Le-a placut si dupa mai multe vizionari, fie pe laptop-ul lui Radu, fie pe tableta Rebeccai, le-a venit o idee. In film, copiii invart lingurita si aleg diverse combinatii de iaurt cu miere, cereale, fructe. Copiii nostri, punandu-si creativitatea la lucru si gandindu-se la unul dintre alimentele lor preferate, au schimbat combinatiile din film cu…inghetata.

Ne-au incoltit, asa cum fac mereu atunci cand isi doresc ceva si isi construiesc impreuna un plan “de atac” pentru noi si dialogul a sunat cam asa:

Rebecca : “Mami, Ubi, mai stiti ce buna era inghetata in vacanta si cat de multa am mancat?”

David : “Mami, mai stii ca ne-ai promis in Grecia ca atunci cand ne o sa ne intoarcem acasa o sa ne faci inghetata?”

Raducu, cu expresia care l-a consacrat: “Mami, mi-e foame de inghetata!”

Bineinteles ca am cedat, m-am dus la congelator pentru a verifica ce fructe disponibile pentru inghetata avem si am gasit mure, afine si zmeura. Le-am explicat inca o data ca inghetata de ciocolata si vanilie nu putem face cu ceea ce avem, am executat cateva ture de “invarte lingurita” si apoi ne-am pus pe treaba. De fapt, eu m-am pus pe treaba, Radu doar s-a dus pana la magazin pentru a reimprospata (din nou) stocul de iaurt.

Dupa ce inghetata a fost gata, bineinteles ca toata lumea a uitat ca trebuie sa mai invarte lingurita pentru a-si alege un fel de inghetata. S-a mancat din toate combinatiile, vreo 10 minute a fost liniste dupa care am inceput sa auzim doar “mai vreau, mai vreau”!

Lingurita invartim, de Thassos ne amintim, sanatos noi gatim (in fine, mancam dar asa a iesit rima mai bine :)). Copii fericiti avem, lui Olympus ii multumim!

Filmul “invarte lingurita” il veti regasi la finalul articolului. De asemenea il puteti viziona si pe website-ul Olympus. Tot pe site, la rubrica concurs gasiti inca activ, pana pe 11 Septembrie, concursul “invarte lingurita” prin care puteti castiga mai mult decat un castron de inghetata cu fructe. Cumparati iaurt Olympus, pastrati bonul fiscal, invartiti lingurita si puteti merge in vacanta, impreuna cu inca o persoana (excursia este pentru doua persoane), intr-una din insulele grecesti. Veti putea beneficia de transport cu avionul si cazare la hotel cu servicii all inclusive, in valoare de 2500 Euro!

Si la final, daca sunteti iubitori de sport, trebuie sa mai aflati ceva despre Olympus. In perioada 7-18 Septembrie, la Rio vor avea loc Jocurile Paralimpice de Vara. Romania are cea mai numeroasa echipa din istorie, iar Olympus este unul din cei mai importanti sustinatori ai sportivilor romani! Felicitari pentru initiativa, Olympus, jos palaria!