Anul acesta scolar ce bate la usa este un an plin de neprevazut pentru noi. Am niste emotii cat casa de mari, fiindca de saptamana viitoare am in mod oficial trei copii la scoala si numai simplul gand ca mezinul nostru, caruia inca i se spune bebe in casa la noi incepe clasa zero este de-a dreptul coplesitor.

Si daca noi suntem coplesiti si emotionati, ei, in schimb, n-au nicio treaba. Sunt incredibil de relaxati si pe cat de relaxati sunt, pe atat de nerabdatori sa vina prima zi de scoala.

Atat de nerabdatori, incat de cand ne-am intors din Thasos suntem intrebati: Cand mergem sa cumparam ghiozdan? Cand mergem sa cumparam stilou? Dar penar? Dar caiete? Cand mergem sa cumparam uniforma? Cand mergem sa cumparam echipament de sport?

Imi place atitudinea asta a lor. De fapt cam asta am incercat sa ii transmitem si Rebeccai, faptul ca desi scoala este scoala si e treaba multa acolo, sa caute mereu si partea ludica, partea in care sa se simta bine, sa faca cu placere ceea ce face. Sistemul nostru de invatamant nu este chiar cel mai prietenos cu putinta, si e si in sarcina noastra sa il facem nu numai „digerabil” ci chiar prietenos. Daca am reusit sau nu, inca habar nu avem, oricum pentru noi scoala vine mereu cu provocari mereu noi. Deci nu putem spune ca ne-am oprit vreo secunda din invatat :)

Si pentru ca trebuia sa incepem de undeva, am dat startul cu hainele de scoala, bifand mai intai noua colectie “Back to school” by Tex de la Carrefour, unde ne-am prezentat cu o lista deloc scurta de cumparaturi.

De ce Tex?

Fiindca nu este prima oara cand cumparam produse marca Tex, deci mergem la “punct ochit punct lovit”.

Fiindca au o calitate foarte ok la materialele pe care le folosesc, mai ales la tricourile polo, unde am indelungi experiente nefericite cu alte branduri.

Fiindca au un design vesel si jucaus – imi plac la nebunie tricourile pentru baieti, au avut unele in sezonul trecut cu animale create din motive tribale, super simpatice (uitati-le pe acestea, cat de haioase sunt)

Fiindca sunt rezistente – purtari multe, pete multe si tare diverse si deci, spalari multe si nu s-au intins, nu au intrat la apa, nu s-au decolorat, nu nimic. Si chiar daca s-ar fi intamplat, tot nu as fi plans dupa ele, fiindca….

….Fiindca pretul este imbatabil, acesta fiind ultimul motiv enumerat, dar nu cel din urma, pentru care aleg ca o mare parte din tinutele lor sa le cumpar de la Carefour. In conditiile in care eu la cateva luni schimb complet garderobele, ca baietii astia ai mei cresc ca Fat Frumos din poveste (ca sa dau un singur exemplu, amandoi au crescut din aprilie pana la finalul lui august aproape sase centimetri fiecare), am nevoie de lucruri care sa fie de calitate si in acelasi timp sa fie decente ca pret. Greu de gasit, dar iata, nu imposibil si Tex este dovada ca se poate.

Catalogul complet al colectiei il puteti vizualiza aici, mai jos pun si eu cateva imagini preluate de acolo, cu acele produse care mi-au placut cel mai mult, nu de alta, dar incercarile mele de a-i poza pe baieti cu noile lor tinute pentru toamna s-au transformat in … gif-uri.

 

Nu au vrut deloc sa stea, au fost pusi pe glume si sotii si facut de pozne, asa ca intr-un final, dupa ce m-am chinuit sa ii incadrez cat de cat fara niciun succes, am realizat ca pana la urma despre asta este vorba, despre a ne simti bine si a ne juca asa ca m-am apucat sa ii pozez la liber, fara cadre impuse, fara zambete cu “say cheese”.

 

A iesit ce e mai jos, enjoy it. Si voua va doresc spor la cumparaturi, sa se lase cu inspiratie si distractie si multa multa bafta in anul nou scolar! Cu cat mai putine emotii si cat mai multe zambete!

 

videotogif_2016.08.30_13.45.25

 

videotogif_2016.08.30_13.46.06

PS: Pe blogul Tex-Carrefour aveti si o surpriza: povestiti intr-un comentariu cum va distrati cu copiii vostri si castigati 20 de lei la fiecare 100 de lei cheltuiti pe articole din colectia Back to school.