Saptamana trecuta, Altex a ales sa isi lanseze noua strategie de comunicare intr-un mod cu totul cu si cu totul inedit.

Sloganul campaniei este „Fara teama” si transmite ideea ca poti cumpara de la Altex fara teama ca vei gasi in alta parte acelasi produs mai ieftin.

Si nu e bai mare nici daca il gasesti, fiindca Altex iti da inapoi dublul diferentei gasite. Acum, ce inseamna „alta parte”? Pentru asta trebuie consultat regulamentul campaniei, care este disponibil aici. In principiu, dincolo de celelalte detalii legate de aceasta promotie pe care le puteti citi in regulament, lista magazinelor este urmatoarea:

3.4. Magazine cu acelasi obiect de activitate – magazinele din acelasi oras care comercializeaza produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si divertisment, respectiv unul dintre urmatoarele magazine offline:

  • Flanco, F64, Carrefour, Auchan, Kaufland, Cora, Metro, Selgros, Dedeman, Leroy Merlin, Praktiker, BricoDepot, Mr Bricolaj, BauMax, Hornbach, Ambient, Germanos.

3.5. Platforme de vânzare online cu acelasi obiect de activitate – site-ul unui magazin sau retea de magazine care comercializeaza produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si divertisment, respectiv unul dintre urmatoarele magazine online:

  • www.emag.ro, www.flanco.ro, www.pcgarage.ro, www.evomag.ro, www.f64.ro, www.pcfun.ro, www.cel.ro, www.elefant.ro, www.marketonline.ro, www.carrefour-online.ro, www.metro.ro, www.selgros.ro, www.coradrive.ro, www.dedeman.ro, www.eurogsm.ro, www.germanos.ro.”

 

Acum revenind la modul inedit in care si-a lansat Altex campania (vor aparea si niste spoturi video simpatice), am fost luati si dusi in cel mai mare secret catre o destinatie necunoscuta. Pana la urma ideea era „Fara teama”, nu? Ei bine, cum poti testa cel mai bine nivelul de teama, altfel decat la volan, asa ca destinatia noastra secreta s-a dovedit a fi Academia Titi Aur, situata in Crevedia.

academia-titi-aur-autodrom-1-1024x659-700x450-555x320

Despre academie aveti aici, pe site detalii. Situata pe 12,5 hectare, cu o pista de macadam si una de asfalt, a avut un impact puternic asupra mea, fiindca este impecabil construita si gandita si tot ceea ce s-a realizat acolo este de la superlativ in sus. Din cate am inteles abia au implinit un an de activitate, eu recunosc ca nu stiam de ea, insa dupa o zi petrecuta acolo imi doresc sa ma reintorc cat mai curand intr-un context sau altul. Dupa o zi petrecuta acolo, invatand cum se comporta o masina cu roti libere sau testand supravirarea si subvirarea, cu highlighturile zilei, mersul pe doua roti si simulatoarele de accident. Daca am fost fara teama? Sigur. Daca mi-a placut? Pai, fotografiile spun cel mai bine cat de mult mi-a placut  :))))

Trecand la chestiuni mai serioase, un gand nu mi-a dat pace pe parcursul intregii zile: faptul ca acele cursuri de condus defensiv si de atitudine si prevenire ar trebui sa fie introduse ca obligatorii inainte de a-ti primi carnetul de conducere.

Am permis de 18 ani (pff, tocmai ce si-a facut majoratul in iunie!), am condus zeci (nu m-as harzarda prea tare daca as spune in loc de zeci, sute) de mii de kilometri, am stat cel putin tot atatia in dreapta, si totusi o mai zic o data: toti soferii  ar trebui sa parcurga macar unul din cursurile Academiei.

Si faza e ca nici macar nu am testat toate simulatoarele, doar pe cele de rasturnare si accident. Poate daca ar trece pragul Academiei mai multi parinti, as vedea mai putini copii fara centuri in masina, sau mai putini copii de cinci ani pe scaunul din dreapta soferului. Poate as auzi de mai putini copii care zboara prin parbriz in caz de accident, sau in general, de mai putini copii victime ale accidentelor rutiere.

Ce mi se pare si mai interesant este ca au un curs de gestionare a temerilor la volan (stiu pe cineva care l-a facut si care ii recomanda pe cei de la Academie cu inima deschisa) si ofera inclusiv asistenta psihologica victimelor accidentelor rutiere.

Va spun cu mana pe inima, daca doriti sa va faceti voua un cadou sau, poate cuiva drag, mergeti pe mana mea si luati un curs de la Academie. Sau unul din pachetele cadou disponibile. Va spun, o sa realizati ca va indragostiti de mirosul de cauciuc si de motor incins la maxim!