Avem aici un articol despre cum pupatul pe gura traumatizeaza copiii pe viata. Autoarea site-ului nu este mama, dar are pareri foarte clare despre felul in care altii aleg sa isi arate iubirea fata de proprii copii, asa ca a si gasit un psihoterapeut care sa ii sustina teoria.

Atata doar ca nu numai pupatul pe gura este considerat a fi un gest de abuz cu clara conotatie erotica, ci si, citez:

Sunt părinți care își sărută copilul buze, pe organele genitale, dorm cu el în pat până la vârste mari, alăptează copilul peste varsta de 1 an și jumătate, stau dezbrăcați în prezența copilului și merg cu ei la nudiști. Toate aceste comportamente pot lăsa sechele și traume în structura psihică a copilului. Toate aceste obiceiuri practicate constant pot fi catalogate drept abuz, emoțional și sexual“. – Alina Iliescu, psihoterapeut. Doamna Iliescu a inventat ceva matrice unica in lume, care va calculeaza matematic compatibilitatea.

Va las pe voi sa analizati, nu sintactico-morfologic, evident, spusele doamnei, eu am ramas fara cuvinte.

Eu cred ca adevarul privind afirmatiile doamnei psihanalist/psihoterapeut se ascunde de fapt in imaginea de sus ;)

PS: Articole despre pupatul copiilor pe gura au fost cu tonele, dupa ce a aparut poza Victoriei Beckham pupandu-si fiica. Pun vreo doua aici:

Huffington Post

The Guardian

Si preferata mea, pe Livescience, cu un citat care spune totul:

„But one question from a psychological standpoint is, Why is a person sexualizing this act? he said. People’s condemnation may be a projection of their own issues with sexualization, he said.”