Au fost odata trei catei….

Au fost odata trei catei….

Cam asa incepe guest post-ul meu scris la invitatia Mirunei Ioani de la Si blondele gandesc. Cand m-a rugat sa scriu despre viata noastra si cum s-a schimbat ea de cand au intrat in ecuatie si cei trei catei ai nostri nu am ezitat nicio clipa in a-i raspunde „Daaa!”, in primul rand pentru ca as scrie oricand despre cei trei patrupezi ai nostri si in al doilea rand pentru ca as accepta la orice ora o invitatie din partea ei. Este printre cele mai vechi bloggerite din Romania si o citesc de atat de mult timp, ca nici nu mai stiu de cand, insa tot nu ma satur de articolele ei.

„A trecut mai bine de jumătate de an de când familia noastră nu mai are cinci membri, ci opt. Da, ați auzit bine, suntem opt, fiindcă la începutul toamnei trecute ni s-au alăturat în familie trei căței, de o rasă incertă, găsiți într-un sac de rafie pe uliță la Măgura…..” – continuarea aici

Multumesc, Miruna!

2 Comments

  1. Este una dintre cele mai frumoase povesti pe care le-am citit, mi-ar plăcea să devii un exemplu. Vei vedea câtă fericire vor aduce în familia ta micile sufletele, astfel de gesturi se întorc înapoi înmiit.

    Reply
    • Multumim mult de tot pentru vorbele frumoase si aprecieri!

      Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *