La inceput de Martie va spuneam care sunt planurile noastre de viitor legate de blog. De atunci si pana acum pasii pe care i-am facut au fost mici dar apasati. Cel mai important este ca ne-am reapucat de scris chiar daca inca nu o facem cu regularitate. De fapt este exact asa cum v-am spus, scriem despre lucrurile care ne plac, care ne atrag atentia, ne implicam doar in proiectele care sunt “pe aceeasi lungime de unda cu noi”. In rest, ne dedicam cat de mult putem copiilor si familiei si face incercam sa facem cat mai mult ceea ce ne place, sa calatorim :)

Si daca tot am ajuns la calatorii, trebuie sa va spunem ca o sursa de inspiratie si sfaturi si speram noi si parteneri de calatorie cat mai curand si de cat mai multe ori, ne vor fi Alina, Florin si copiii lor Ionut si Andrei, mai pe scurt Familia Hai Hui.

Alina si Florin au pornit de curand proiectul lor de suflet blog-ul – jurnal de calatorii si sfaturi pentru vacantele in familie. Noua ne-au povestit despre proiect cu ceva inainte sa il porneasca. Ideea lor ne-a cucerit de prima oara de cum am auzit-o. Si nu e vorba doar despre idee, ci de aceea chimie care la noi exista cumva la nivel de familie. Adica noua ne place de Alina si Florin, iar copiilor nostri atunci cand s-au vazut prima oara le-a luat maxim 20 de secunde pentru a se imprieteni. :)

Cred ca ei sunt in acest moment singura sursa on line care poate inspira cu adevarat familiile cu copii sa se bucure de calatorii in familie, sa fie liberi, pusi pe distractie, aventurosi si in acelasi timp si relaxati in vacantele petrecute impreuna cu copiii.

Pentru noi si sunt sigur ca si pentru multi dintre voi, cele mai frumoase vacante au fost cele petrecute impreuna cu familia. Daca insa in familie exista copii, atentia la detaliile din care este compusa intreaga vacanta este cu siguranta alta. Pornind de la bagaje, mijloacele de transport pana la destinatia finala, locul de cazare, macarea, distractiile din zona respectiva, siguranta, clima si cate si mai cate alte lucruri care toate trebuie urmarite cu mare atentie, “disecate”, analizate si programate. Vacantele impreuna cu copiii pot fi usor asemuite cu niste mini proiecte in care de fiecare data e nevoie de cel putin un project manager.

Alina si Florin, informatiile si articolele de pe Familia Hai Hui, va vor ajuta, vor indeplini mare parte din rolul de project manager al vacantelor voastre, lasandu-va pe voi sa va concentrati pe alte lucruri si mai ales pe distractie si relaxare.

Noi vom cu siguranta ii vom urmari cu atentie, ii vom ajuta nu numai povestind experientele noastre din vacantele petrecute impreuna cu Radu, David si Rebecca, ci si implicandu-ne activ alaturi de ei in etapele viitoare ale proiectului lor!