Ne reintoarcem pe baricade, un pic cam debusolati dupa vacanta asta de vara.

O vacanta la extreme, care ne-a incercat din plin, pe toate partile, cu bucurie si lacrimi, o nunta, un botez, o inmormantare, o boala, un schimb de prefix, ceva planuri date peste cap. O vara care cel putin mie mi-a transmis faptul ca dincolo de a mai fi vreun cliseu, a trai clipa, momentul, a te bucura de prezent si de ceea ce ai langa tine e cam tot ceea ce conteaza. Da, sigur, privim si spre viitor, ca doar suntem parinti, se presupune ca trebuie sa fim responsabili si cu picioarele pe pamant, ancorati in realitate si mereu pe pozitie, dar asta nu ma/ne impiedica sa traim din plin de la experiente pana la lucruri marunte si sa ne bucuram de ele.

Avem numai premiere in anul acesta scolar si cu copiii, alta scoala la Rebecca, care va veni cu niste provocari ce imi strang inima de emotie cand ma gandesc la ele. La baieti nu e alta scoala, dar e sediu nou, unul care chiar daca arata ca in povesti este altceva decat locul in care si-au petrecut ultimii patru-cinci ani. La ei totusi am certitudinea ca se vor adapta instant, sunt croiti din alt aluat. Sigur la noi va fi problema majora, mai ales cu logistica, fiindca de saptamana viitoare la ora 7:45 vom iesi toti din casa si ne vom imprastia in doua zari, unul va duce baietii, unul o va duce pe Rebecca.

Sper sa apuc sa ma tin de planul editorial pe care mi l-am setat mental pentru blog, fiindca am realizat vara asta ca imi lipseste scrisul mult de tot si de ziua mea, printre multe alte lucruri pe care si le stabileste orice om care implineste 40 de ani, mi-am promis ca voi scrie din nou, asa cum o faceam odinioara.

O sa mai intram intr-o mini renovare a blogului fiindca, in sfarsit, dupa aproape NOUA ani de blog, vom avea si noi o identitate, la care s-a muncit din greu. To be revealed soon, toate la timpul lor :)

Cam atat.

A fost o vara scurta, nu stiu cand a trecut asa repede, o sa-mi fie dor de zilele caniculare, de Thassos-ul inimii noastre, de soare, si lumina multa pana seara tarziu.