V-am povestit acum cateva zile ca ne-am apucat sa sortam si sa organizam jucariile si cartile copiilor nostri si cum, cu aceasta ocazie am avut prima interactiune mai serioasa cu platforma OLX.

Am pus mai multe anunturi pe OLX, cu cateva pachete de carti pe care le-am donat gratuit. Intreg procesul a mers ca uns si atunci cand am creat contul si apoi am pus anunturile dar si ulterior, in interactiunea cu cei interesati de ele. Au fost multi doritori si cartile s-au dat extrem de repede ceea ce ne-a facut sa pregatim inca cateva pachete. Detalii despre acestea si cum puteti intra in posesia lor o sa gasiti in articol, mai jos.

Despre platforma OLX si interactiunea noastra cu ea, asa cum promiteam la finalul primului articol, ar fi multe lucruri de spus dar cred ca mult mai bine le-ati intelege si testa folosind platforma, asa cum am facut si eu.

Am ramas placut impresionat de modul logic si simplu in care este construita platforma. Contul si anunturile le-am facut super rapid si foarte usor.

Am lucrat initial de pe calculator pentru ca apoi, intreaga interactiune cu cei interesati sa o am exclusiv de pe telefon. Asta dupa ce mi-am instalat aplicatia care este disponibila si pe Google Play si pe iTunes si pentru Windows Mobile. Inca un lucru despre care eu habar nu aveam este acela ca aplicatia OLX este cea mai descarcata aplicatie de shopping si lifestyle din Romania.

Un alt mare plus al platformei este legat de siguranta. Noi nu am pus numarul de telefon in anunturile postate ci l-am oferit doar celor carora am hotarat sa le dam pachetele de carti.

In momentul in care se completeaza campurile necesare pentru a posta anuntul este chiar o atentionare in acest sens din parta celor de la OLX, in care esti intrebat daca chiar iti doresti sa lasi numarul de telefon. Daca alegi sa nu il pui in anunt, potentialii clienti si/sau cumparatori te pot contacta prin mesagerie

Trecand la urmatorul „plus”, fotografiile s-au incarcat extrem de rapid si intr-un format absolut ok.

Dupa ce am terminat cu anunturile noastre, am inceput sa ma joc si sa caut in aplicatie diverse lucruri de care eram interesati noi, cum ar fi niste pantaloni de schi pentru mine. Asa am aflat faptul ca orice anunt poate fi promovat contra cost, ca produsele pot fi livrate cu verificare la momentul in care le primiti si ca exista o sectiune de pachete destinate profesionistilor, firme sau persoane fizice ce folosesc intensiv platforma OLX. Cum spuneam si mai sus, veti descoperi in aplicatie multe facilitati si module gandite pentru a usura interactiunea vanzatorilor cu cei care doresc sa cumpere produse de pe OLX.

Despre cartile pe care noi le donam gratuit, gasiti mai multe informatii aici, aici si aici. Daca sunteti interesati, tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti un cont pe OLX, sa imi scrieti un mesaj la anuntul postat de mine si apoi sa ne dati de veste si aici, pe blog sau pe facebook spunandu-ne ca sunteti interesati de carti si ca deja ati scris pe OLX.

La final, va reamintesc de concursul din categoria „Mama si copilul” – Indemnizatia OLX. Pana pe 15 Octombrie, daca postati un anunt in categoria „Mama si copilul”, puteti castiga un premiu, o indemnizatie, in valoare de 10.000 lei! Spor la pus anunturi va doresc!