Articolul asta cred ca trebuia sa se numeasca simplu, doar “Multumim”. E un articol pe care mi-am propus sa il scriu de foarte multa vreme. E un articol in care vreau sa va povestesc putin despre omul care are grija de Radu, David si Rebecca, in momentele delicate din viata lor, de mai bine de 8 ani. E un articol prin care, desi am facut-o de mai multe ori atunci cand am stat fata in fata, vreau sa ii multumesc public pentru tot ajutorul pe care ni l-a dat in acesti ani, pentru sfaturi, pentru grija, pentru rabdare, pentru incurajarile pe care ni le-a oferit de fiecare data cand a simtit ca avem nevoie.

Ati mai citit aici la noi, de-a lungul timpului, despre diversele provocari medicale cu care ne-am luptat mai ales de cand Bogdana a ramas gravida cu David.

Radu, David si Rebecca au avut si am avut apoi si noi gripe, raceli, diversi si multipli virusi, pneumonii, probleme la stomac si burta, boli ale copilariei (pe care le-am facut si noi adultii, fie din nou, fie in premiera odata cu copiii), diverse lovituri si mici traumatisme. In aproape toate situatiile am apelat la ajutorul domnului doctor Giosanu. Domnul Giosanu este medic pediatru si ii cunoaste pe copiii nostri, cel putin din punct de vedere medical, la fel de bine ca si noi.

Domnul Giosanu este prietenul copiilor nostri, este singurul medic la care atunci cand e nevoie merg fara retinere, ba chiar cu o oarecare incantare, mai in cazul baietilor, care se gandesc ce traznaie ar mai putea face in cabinetul acestuia. Domnul doctor este omul care ne-a oferit raspunsurile si corecte de fiecare data cand am avut nevoie de ele, este un diagnostician extraordinar de bun, un medic care “vede” si stie ce au copiii atunci cand multi altii inca isi dau cu parerea.

Sfaturile domnului doctor ne-au fost mereu utile si de foarte multe ori ne-au scapat fie de alte cheltuieli cu medicamente si investigatii, fie de timp pierdut pe la alti medici sau clinici. Pe de alta parte atunci cand a fost nevoie de o inca opinie sau de o alta competenta, de fiecare data, ne-a spus deschis si direct acest lucru.

Rabdarea si felul in care comunica il fac pe domnul doctor sa fie indragit si in acelasi timp respectat de toata familia si asta nu e valabil doar in cazul nostru. La mine a fost unul din primii medici cu care am interactionat si care a avut rabdarea sa ma asculte si mai ales sa imi explice, indiferent de cat de mult timp i-a luat asta, pe intelesul meu care sunt problemele. Acelasi lucru mi l-au spus ulterior si alti prieteni pe care i-am trimis impreuna cu copiii lor la doctoral Giosanu.

Am discutat cu dansul nu doar in vizitele de la cabinet, ci si ulterior, fie la telefon, fie pe sms, indiferent de ora din zi la care l-am apelat. Mereu atunci cand nu mi-a raspuns m-a sunat ulterior inapoi, mereu mi-a raspuns la sms-uri, emailuri si intrebari chiar daca uneori ele probabil ca din pricina presiunii momentului erau oarecum lipsite de sens.

Domnul Giosanu este un om si un medic deosebit, extrem de dedicat meseriei pe care o face si foarte pasionat. Pe domnul doctor il puteti gasi la clinica dansului – Clinicamed. Daca aveti nevoie, mergeti cu incredere! Daca credeti ca va putem fi de ajutor si noi cu informatii sau referinte suplimentare, nu ezitati sa ne intrebati.

Articolul meu nu se poate incheia decat intr-un singur mod: multumim, domnule doctor!