Asa cum am facut in fiecare decembrie din ultimii sase ani, ieri seara ne-am prezentat cu mic cu mare la Portret de Familie pentru ca Cristian Sutu sa ne fotografieze. Daca e sa tinem cont ca Raducu avea 11 luni la primul Portret de Familie, iar acum mai are putin si face sapte ani, iar singurele portrete in cinci reusim sa le facem numai cand ne cheama Cristi, cumva pot spune ca Foto Union este fotograful nostru oficial.

Singura diferenta in acest an a facut-o corul de bocitoare din casa mea, fara exceptie, si Raducu si David, dar mai ales Rebecca protestand vehement impotriva acestei „traditii”: de ce trebuie in fiecare an sa facem poza, de ce fix acum, de ce trebuie sa plecam de acasa ca abia am venit, de ce ne obligi sa facem poza si alte variatiuni pe subiect. De fapt problema era ca nu voiau sa plece de acasa, fiindca voiau sa il vaneze pe Mosu, sa vada ce le aduce.

Odata ajunsi la locul faptei, nu au mai avut nicio problema, ba chiar nu s-ar mai fi dat plecati, fiindca dupa ce am facut fotografiile, s-au asezat sa coloreze si sa deseneze, ba chiar au oferit si cate un mini-interviu surpriza, pe care eu il astept cu mare curiozitate. Noi am stat la povesti cu oameni dragi pe care nu i-am mai vazut de ceva vreme si eu, cel putin, m-am incalzit cu un strop de vin fiert :)

Cam asta a fost pentru noi editia 2017, in ceea ce va priveste pe voi, retineti urmatoarele:

Intre 6 (adica de azi) si 12 decembrie, sunteti asteptati si voi, in Povernei 34, zona Piata Victoriei (aici harta) in intervalul orar 17.00 – 21.00, pentru a va face si voi un Portret de Familie. Anul acesta, proiectul aflat la cea de a saptea editie (noi am ratat una din ele) este sustinut de Hochland, intr-un spatiu pus la dispozitie de Storia.

Detalii complete aveti la Foto Union.

Un ultim detaliu, poate cel mai frumos: in curte este un bradut, care la finalul proiectului va pleca spre Ionut, un baietel foarte simpatic, care isi doreste mult de tot un brad de acest Craciun. Voi puteti sa il faceti cel mai frumos brad, daca aduceti un glob, sau o ghirlanda, sau macar o bomboana. Asa ca sunteti asteptati si cu un mic cadou pentru bradutul lui Ionut. Scuze pentru calitatea imaginilor, era intuneric si un du-te vino permanent pe langa bradut, nu am reusit sa il pozez asa cum ar fi meritat (este absolut superb!).

Nu ma mai lungesc, acesta este portretul nostru din 2017. Si vi-l las si pe cel din 2011, ca sa cautati diferentele :)