Stiti cum ni se tot propovaduieste petrecerea unui timp de calitate cu copiii nostri? Ei bine, la mine aspectul asta este unul la care pot spune ca sunt restanta, cel putin in acceptiunea in care este el marketat. Cu facut de activitati 1 la 1, mers la film/plimbare, tot 1 la 1. E aproape imposibil sa gasim timp x3, in conditiile in care sunt zile in care nu reusim sa ne bucuram nici de cateva ore amarate toti laolalta…

Singurul lucru pe care il fac 1 la 1 cu fiica-mea cel putin, este atunci cand mergem sau venim de la scoala, si intr-adevar, stam de vorba vrute si nevrute (traficul din Bucuresti e foarte generos din punctul asta de vedere). Totusi, contact vizual spre zero, iar atentia mea este concentrata mai mult la ce se intampla in jurul masinii, asa cum ar si trebui sa fie, dar macar sunt multumita ca apucam sa vorbim.

Ei bine, ieri am avut ocazia dupa nici nu stiu cat timp, pentru un „mother and daughter time” mai deosebit. Asta fiindca am fost impreuna la sala si am participat amandoua, cot la cot, la o competitie :) am transpirat, ne-am incurajat, ne-am sustinut si am ras cum nu am mai facut-o de mult. Si cum stateam noi doua acolo si trageam una de cealalta (la figurat ma refer, desi am tras si la propriu, la cateva exercitii), am realizat ca a fost cea mai buna alegere pentru noi, ca am reusit sa cream niste conexiuni pe care nu le-am fi putut crea la un film sau la o prajitura :) Nu mai zic ca am transpirat amandoua cat pentru o saptamana intreaga :)

Asa ca, va recomand calduros cand aveti ceva timp, sa va luati fetele si sa faceti un strop de bonding cu ajutorul unor exercitii fizice, merita tot efortul :)

PS: nu am mai facut poze, ca eram mult prea distruse amandoua :)))