Unul din ultimele lucruri făcute de mine înainte de carantina din martie anul trecut a fost drumul până la Cristian, pentru tradiționalul Portret de Femeie. Un an mai târziu ne-am revăzut și am bifat astfel, zece ediții de Portret de Femeie. Cum s-au schimbat lucrurile se poate vedea din retrospectiva de mai jos. Sunt mândră de mine și de evoluția mea, chiar dacă acest ultim an chiar mi se citește pe chip. Nu contează, riduri, fire albe, sunt toate ale mele, le-am câștigat :). Deci, nu mă mai lungesc, 2012-2021, zece ediții, zece fotografii. 

Am păstrat ce e mai bun la final, așa că sigur nu veți regreta că ați dat atâta scroll down până aici :)

Mi-am dorit enorm de mult ca la această a zecea ediție să ajung împreună cu Rebe, așa cum am fost și la prima și iată că am reușit. În afară de asta, am primit de la ea și permisiunea de a publica ambele fotografii. 

Fotografia cea mai recentă ne reprezintă perfect pe amandoua și relația noastră! Calde, vesele, zăpăcite, nițel șifonate, imperfecte, care mai cu coșuri, care mai cu riduri și totuși perfecte. 

So, there you go. Mamă și fiică, 2012 vs 2021 

Da, știu, cu  pozele astea ar fi trebuit să încep, dar dacă începeam cu ele, cine se mai uită la retrospectiva mea? :))))

Mulțumesc, Cristian Șuțu!