M-am pomenit de la tiza cu o leapsa… Ceea ce mi-a pus sangele in miscare si neuronii la contributie… Ea a fost finuta si s-a rezumat la trei obiecte… Eu as avea vreo 30, dar ma rezum si eu la ce mi-a cazut in mana mai intai. Deci:


acest obiect de o culoare nedefinita si un scop la fel de nedefinit (aparent) este un usb port replicator/docking station. Mai pe romaneste, este un aparat in care iti bagi toate firele si pe care il conectezi dupa la notebook. Asta ca sa nu stai de fiecare data sa scoti si sa bagi toate matele din/in notebook. Util? Da, la nivel teoretic, pentru ca eu nu l-am folosit deloc pana acum… L-am luat la oferta, recunosc, si cu o reducere substantiala de pe vremea cand eram in online…


urmatorul este un „digi” luat de la prietenii de la rcs-rds, ca sa vad mai bine si mai multe posturi. nu l-am folosit decat max o saptamana, pentru ca se pierdea semnalul la greu, si nu se vedea deloc mai bine. am aflat ulterior ca problema e in cablul meu care are un traseu sinuos prin peretii casei… asa ca dl digi, sta langa televizor, ca un telespectator cuminte ce e… si pe asta l-am luat la oferta, ca imi dadeau 2 la pret de una… si da, mai e un geaman in dormitor :)


Pe asta trebuie sa recunosc ca l-am luat de nevoie. Am dat o galagie de bani pe el, pentru ca trebuia sa imi sterilizez biberoanele si aparatul de muls in spital si nu aveam cum altfel (luasem deja un sterilizator dar pentru microunde si era inutil ala in spital). A fost indispensabil exact trei zile dupa care a inceput copilul sa suga, am ajuns si acasa, iar aparatul a sfarsit pe un dulap, de unde a fost si fotografiat pentru posteritate azi.

Dau leapsa mai departe catre Maria (avem rabdare sa te intorci :)), Andreea (ca sa ii mai dam ceva de facut peste program :)) si catre Ruxel (ca suntem tare curiosi :))