Daca la Gruia campania a dat roade foarte repede, asta a fost si din cauza ca suma de care avea nevoie Gruia pentru operatie era mai mica. La Cristian Stefan lucrurile nu stau la fel de bine, Stefanut are nevoie de 171.000 euro, ca sa poata efectua operatia in clinica din Milano. Si are nevoie de eforturile noastre inzecite!

Lui Stefanut i s-au alaturat baietii de la Dinamo, care doneaza incasarile obtinute in urmatoarele trei meciuri jucate pe teren propriu, Ionut Negoita care a donat 15.000 RON, Cristian Topescu, care a promovat cazul lui Stefanut la Congresul PNL, punand in peste 1700 de mape prezentari, fotografii si modalitatea in care se poate dona pentru Cristian Stefan.

De aproximativ doua saptamani, Cristian Stefan are si teledon la Romtelecom, numerele de telefon fiind urmatoarele:

  • 0900 900 33010 euro/apel
  • 0900 900 335 5 euro/apel
  • 0900 900 332 2 euro/apel

Si, cel mai important, azi e ziua lui Stefanut. Face trei ani. Ii urez „La Multi Ani!” o urare care noua ni se pare simplista, dar care pentru el are o semnificatie mult prea adanca. Ii doresc sa treaca peste tot cat mai repede, sa ii reuseasca operatia, sa se faca bine si sa creasca mare si sanatos. Iar noi sa ne urnim cat mai repede sa strangem banii necesari pentru operatia din Italia.

La multi ani, Stefanut!