„Să vă spun drept, eu am acum doar 113.813 euro daţi la spital, toţi banii care s-au strâns în contul meu. Pe 30 aprilie am mai primit 150 de lei. Atât mai am în plus. Eu v-am spus mereu câţi bani am primit, că aşa este frumos. De aceea am să vă spun şi ce bani nu am primit, ca să nu credeţi că mint. Nu am primit banii promişi de la meciurile cu Dinamo. Dar nu sunt supărat. Nu-i nimic, se mai întâmplă. Cred că m-au uitat. Încă aştept banii de la teledonul meu de la Romtelecom, 9.980 de euro. Cred că mai durează un pic, până când plătesc oamenii telefonul. Iar de la Fundaţia Mereu Aproape am să primesc bani în rate, dar după 15 mai 2009.”

Asta scrie pe blogul lui Stefanut. Nu pot sa cred! Deci hai sa o luam de la inceput si sa facem ceva. Ceva ca sa poata pleca Stefanut in Italia si sa se faca bine! Asta dupa ce ieri am scris ca a adunat toti banii. E trist ca sunt oameni care se joaca asa cu viata oamenilor. A unui copil. Asa ca un hei-rup e mai mult decat necesar. Deci adunarea!

In alta ordine de idei, am primit de la niste cunoscuti un mesaj la fel de disperat despre o fetita de 11 ani, cu aplazie medulara care are neaparata nevoie de sange, grupa AB4 pozitiv. Eu am AB4 pozitiv, iar luni ma voi interesa daca sunt apta sa donez, macar 200 de ml de sange. Grupa pe care o am este foarte rara, numai 2 % din populatia lumii o are, asa ca mesajul este chiar disperat. Cine mi se mai alatura?

Fetita este la spitalul Fundeni, sectia de Pediatrie , are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pâna la operatie face transfuzii zilnice. Tatal ei se numeste TUDOR GHEORGHE – 0745.406.098